christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
14/07/2024 - 06:08
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Arhiva vijesti - 01. mjesec 2006
Tuesday, 03. January, 2006.
» Najvee svjetske disco zvijezde u Zagrebu 4. sijenja
Dan prije sljemenske utrke, 4. sijenja 2006. godine, zagrebaki Trg bana Josipa Jelaia postat e najvei plesni podij u Europi - s poetkom u 20 sati na besplatnom koncertu za sve graane nastupaju najvee svjetske zvijezde disco glazbe u svojim originalnim postavama.
» Kruna "Snjene kraljice" stigla u Zagreb
Kristalna kruna, koja e kao prva nagrada otii onoj skijaici koja osvoji titulu "Snjene kraljice", prije nekoliko sati je stigla u Zagreb.
Wednesday, 04. January, 2006.
» Odran sastanak voditelja ekipa
S poetkom u 17 sati u The Westin Hotelu Zagreb odran je sastanak voditelja ekipa uesnica na utrci "Snow Queen Trophy".
» Janica starta sedma, Ana 12., Nika 14.
Najbolja hrvatska skijaica Janica Kosteli na sutranjem trofeju Snjene kraljice startat e kao sedma. Njena najvea suparnica Anja Paerson startat e esta. Ana Jelui sa starta e krenuti kao 12., a Nika Fleiss 14.
Thursday, 05. January, 2006.
» Janica sedma nakon prve vonje
Naa najbolja skijaica Janica Kosteli zavrila je prvu vonju na sedmom mjestu.
» Janica Kosteli trea!
Nakon sedmog mjesta u prvoj vonji, Janica je nakon spektakularne druge vonje, bez tapa dola do treeg mjesta!
» Bez jednog tapa do treeg mjesta! Bravo Janice!
Janica Kosteli, jedina skijaica koja se ove sezone u svakoj utrci slaloma Svjetskog kupa penjala na pobjedniko postolje, prva je stigla pred oduevljene novinare.
» Odlino tree mjesto za Janicu Kosteli!
Janica Kosteli ponovno nas je oduevila sa jo jednom fantastinom izvedbom - na vrlo zahtjevnoj slalomskoj stazi na Sljemenu u Zagrebu zavrila je na treem mjestu. Trostruka olimpijska pobjednica imala je sedmo vrijeme nakon prve vonje, a u drugoj se uspjela dokopati pobjednikog postolja unato injenici da joj je na samom poetku ispao desni tap.
» Druga ovosezonska pobjeda za Marlies Schild
Samo tjedan dana nakon dominatnog nastupa u Lienzu, reprezentacija Austrije ponovno je ostvarila odlian rezultat, ovaj put na stazi na Sljemenu iznad Zagreba. Marlies Schild postala je "Snjena kraljica" sa najboljim vremenima obje vonje. Pred dvadesetak tisua dobro raspoloenih navijaa Schild je za 44 stotinke iza sebe ostavila svoju sunarodnjakinju Kathrin Zettel, dok je Janica Kosteli osvojila sjajno 3. mjesto unato tome to joj je na samom poetku druge vonje ispao desni tap.
» Austrijanka Marlies Schild je "Snjena kraljica"!
Pobjednica "Snow Queen Trophy" Marlies Schild oduevljena je dananjom utrkom. Uz ovu laskavu titulu Marlies je dobila i kristalnu krunu te iznos od 60000 eura.
Friday, 13. January, 2006.
» Janica etvrta u spustu
Veliki uspjeh Janice Kosteli, koja je osvojila etvrto mjesto, no nevjerojatna je injenica da je za pobjednicom Anjom Paerson zaostala samo 9 stotinki, to jo uvijek nije bilo dovoljno za Janiino osvajanje postolja.
Saturday, 14. January, 2006.
» Janici prva pobjeda u spustu!
Nakon jueranjeg odlinog mjesta i zaostatkom od svega 0.09 stotinki za pobjednicom, Janica je najavila kako sama zna na kojim dijelovima se moe jo bolje.
Sunday, 15. January, 2006.
» Janica ponovno na postolju!
Samo 24 sata nakon proslavljanja prve pobjede u spustu, Janica Kosteli ponovno nas je sve zadivila ostvarivi i prvu pobjedu u Super G-u. Iza sebe ostavila je dvije najvee favoritkinje, Michaelu Dorfmeister i Alexandru Meissnitzer.
» Pobjeda Janice i u Super-G utrci!!
Trea skijaica u povijesti s pobjedama u svih 5 disciplina!
Dananjom pobjedom u Super-G utrci FIS Svjetskog kupa, Janica Kosteli skupila je pobjede u svih pet disciplina FIS Svjetskog kupa i stala uz bok Pernilli Wiberg i Petri Kronberger, jedinim skijaicama u povijesti kojima je uspio isti podhvat!
Wednesday, 18. January, 2006.
» Otkazan prvi trening spusta
Za danas planirani prvi trening spusta u St. Moritzu otkazan je uslijed jakog vjetra na gornjem dijelu staze.
Thursday, 19. January, 2006.
» Janica trinaesta na slubenom treningu spusta
Janica je zadovoljna dananjim treningom za kojeg kae da je bio pod kontrolom, no na samoj utrci mora ii kraom linijom, te ovaj trening smatra samo uvodom u natjecanja koja ju oekuju ovog vikenda u St. Moritzu.
Friday, 20. January, 2006.
» Janica 15. u dananjoj Super-G utrci
Na dananjoj Super-G utrci Janica Kosteli osvojila je 15. mjesto, sa zaostatkom od 1.20 sekundi za pobjednicom Michaelom Dorfmeister.
» 15. mjesto za Janicu
Nakon dvostrukog trijumfa u Bad Kleinkirchheimu, Janica Kosteli morala se zadovoljiti 15. mjestom u superveleslalomu u St. Moritzu u kojem je pobijedila Austrijanka Michaela Dorfmeister. Mnoge skijaice imale su puno problema na zahtjevnoj stazi; jedna od njih bila je Anja Paerson, koje je pala.
Saturday, 21. January, 2006.
» Janica trea u spustu
Janica Kosteli u dananjoj utrci spusta u St. Moritzu (SUI) osvojila je odlino tree mjesto sa startnim brojem 28. Pobjednica spusta je Michaela Dorfmeister iz Austrije.
» Novi podij za Janicu Kosteli!
Nakon 15. mjesta u superveleslalomu u petak, Janica Kosteli osvojila je odlino tree mjesto u spustu iza Michaele Dorfmeister i Renate Goetschl. Zaostatak je bio samo 19 stotinki! Ovo je Janici etvrto postolje u spustu na utrkama Svjetskog kupa. Anja Paerson zavrila je 7., ime je Michaela Dorfmeister uvrstila svoje drugo mjesto u ukupnom poretku sa 128 bodova zaostatka za Janicom.
Sunday, 22. January, 2006.
» Nova pobjeda Janice Kosteli!
Janica Kosteli zabiljeila je jo jednu velianstvenu pobjedu, ovog puta i u Super kombinaciji! Nakon spusta koji je prvi bio voen, Janica je bila druga, no njena slalomska vonja je zaista bila impozantna, te je na kraju dokazala vlastitu veliinu i iskustvo u vanim trenucima.
Thursday, 26. January, 2006.
» Janica druga na treem treningu spusta
Na treem treningu spusta odranom u Cortini d'Ampezzo (ITA), Janica Kosteli je osvojila drugo mjesto.
Friday, 27. January, 2006.
» Janica etvrta u super-G-ju
Janica Kosteli osvojila je 4. mjesto u utrci Super-G-ja voenoj u Cortini d'Ampezzo.
Saturday, 28. January, 2006.
» Janica trinaesta u spustu
Na dananjem spustu, koji je bio prilino kratak budui da je bio sputen start zbog vremenskih uvjeta i jueranjeg obilnijeg snjega, Janica Kosteli osvojila je trinaesto mjesto.
Sunday, 29. January, 2006.
» Sedmo mjesto za Janicu
Nakon spore prve vonje, u kojoj je izgubila preko sekunde te zaostala za ostalim favoritkinjama, Janica Kosteli odlino je odskijala drugu vonju u kojoj je ostvarila najbolje vrijeme. Time se popela na 7. mjesto te zavrila tik iza Anje Paerson.
» Janica sedma u veleslalomu
Na dananjoj veleslalomskoj utrci u Cortini d'Ampezzo Janica je na kraju osvojila sedmo mjesto sa najboljim vremenom druge vonje.

 « Arhiva vijesti
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr