ev ilaçları kolit
 
 
18/07/2024 - 23:09
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Arhiva vijesti - 12. mjesec 2005
Friday, 02. December, 2005.
» Janica odlina osma!
Na treem slubenom treningu uoi sutranje utrke spusta FIS Svjetskog kupa Janica Kosteli plasirala se na odlino osmo mjesto, te je nakon utrke izjavila kako je zadovoljna i da zna na kojim dijelovima je napravila sitnije pogreke, odnosno gdje bi mogla biti bolja. I sama je svjesna da bi trebala iz utrke u utrku biti sigurnija.
Saturday, 03. December, 2005.
» Janica dvanaesta u prvom spustu sezone
Na prvoj ovogodinjoj utrci FIS Svjetskog kupa u spustu Janica Kosteli osvojila je vrlo dobro dvanaesto mjesto. No, nakon utrke Janica i nije bila toliko zadovoljna svojom vonjom, odnosno izjavila je kako je to odlian plasman s obzirom na, po njenom miljenju, lou vonju.
Sunday, 04. December, 2005.
» Janica Kosteli 28. u drugom spustu sezone
U Lake Louiseu (CAN) na drugoj utrci spusta Janica Kosteli osvojila je 28. mjesto. Nakon utrke izjavila je kako nikako ne moe biti zadovoljna.
» Janica 22. u Super-G utrci
Na dananjoj Super-G utrci u kanadskom Lake Louiseu Janica Kosteli osvojila je solidno 22. mjesto.
Friday, 09. December, 2005.
» Na dananjoj Super-G utrci Janica 17., Nika 39.
Na danas odranoj Super-G utrci FIS Svjetskog kupa u amerikom Aspenu, Janica Kosteli osvojila je solidno 17. mjesto.
Saturday, 10. December, 2005.
» Janica odlina etvrta na dananjem veleslalomu
Kao to je i bio sluaj u Soeldenu Janica je odvezla drugu vonju jo bolje, te je na kraju osvojila odlino etvrto mjesto i ugrabila 50 bodova.
Sunday, 11. December, 2005.
» Obeavajue etvrto mjesto Janice Kosteli
Janica Kosteli osvojila je obeavajue etvrto mjesto u dananjem veleslalomu, u kojem je pobjedila panjolka Maria Jose Rienda Contreras – Janici je pobjedniko postolje izmaknulo za samo pola sekunde. Ovo je njen najbolji nastup od osvajanja drugog mjesta u Soeldenu – I dobar razlog za podizanje samopouzdanja prije nedjeljnog slaloma, u kojem je prole godine pobjedila. U drugoj vonji ostvarila je jedno od najbrih vremena, zaostajui samo sedam stotinka za Anjom Paerson, koja je osvojila drugo mjesto.
Monday, 12. December, 2005.
» Janica druga
Ana deseta, Nika dvadeseta

Janici Kosteli na dananjoj, prvoj ovosezonskoj slalomskoj utrci FIS Svjetskog kupa, izmaknula je pobjeda za svega tri stotinke.
» Prvo pobjedniko postolje za Janicu Kosteli u Aspenu
Janica Kosteli osvojila je svoje drugo pobjedniko postolje ove sezone u Aspenu, gdje je stigla druga, samotri stotinka iza svoje glavne konkurentice Anje Paerson. Kosteli, koja je osvojila 17 slalomskih utrka Svjetskog kupa, I zavrila deset puta na drugom ili treem mjestu, sigurno je oekivala bolji rezultat nakon prve utrke, nakon koje je bila u uvjerljivom vodstvu.
Thursday, 15. December, 2005.
» Prvi slubeni trening spusta u Val d'Isereu
Na dananjem prvom slubenom treningu u francuskom Val d'Isereu Janica Kosteli zavrila je na 6. poziciji!
Saturday, 17. December, 2005.
» Janica peta na spustu u Val d'Isereu (FRA)
Na dananjoj utrci koja se ipak zavrila s obzirom na mnoga odgaanja i izuzetno loe vremenske uvjete, odnosno snijeg i vjetar, Janica sa startnim brojem 30 osvojila je odlino 5. mjesto!
» Vrlo dobro 5. mjesto za Janicu u spustu u Val d’Isereu
Janica Kosteli zavrila je na vrlo dobrom 5. mjestu dananje natjecanje u spustu na donjem dijelu staze “OK” u La Dailleu, malo izvan Val d’Iserea. Zaostala je samo pola sekunde za pobjednicom, Amerikankom Lindsey Kildow.
Sunday, 18. December, 2005.
» Janica 22. u Val dIsereu
Naa najbolja skijaica i trostruka olimpijska pobjednica je osvojila 22. mjesto u utrci superveleslaloma u francuskom Val dIsereu.
Tuesday, 20. December, 2005.
» Dan prije sljemenske utrke na glavnome zagrebakom trgu besplatni koncert Nile Rodgers & Friends and All Star Guests aka Chicfest uz posebne goste Village People, Thelmu Houston, Anitu Ward i Gloriu Gaynor
Pravo iznenaenje koje se dugo skrivalo od javnosti uslijedit e 4. sijenja 2006. godine nakon slubene ceremonije izvlaenja startnih brojeva - s poetkom u 20 sati na besplatnome koncertu za sve graane nastupaju najvee svjetske zvijezde disco-glazbe.
Kao novost u odnosu na prolu godinu najavljena je i posebna donacija Snjene kraljice Specijalnoj bolnici za kronine bolesti djeje dobi u Gornjoj Bistri, kojoj e biti namijenjeno 100 000 kuna od prodaje V.I.P. ulaznica. Prikupljena sredstva nakon proglaenja e uruiti pobjednica utrke.
Wednesday, 21. December, 2005.
» Prva pobjeda Janice u veleslalomu Svjetskog kupa!!
Fenomenalna pobjeda Janice Kosteli u veleslalomu, u kojem se, osim olimpijskog zlata iz Salt Lake Cityja, nije nikada popela na najviu stepenicu pobjednikog postolja.
» Janica Kosteli ostvarila svoj veliki san!
Nakon godina borbe i nekoliko tekih padova, Janica Kosteli je konano ostvarila jednu od svojih velikih elja - osvojila je svoju prvu utrku veleslaloma Svjetskog kupa u pindleruv Mlynu zahvaljujui fantastinoj drugoj vonji.
Thursday, 22. December, 2005.
» Janica druga u slalomu!
Na dananjem slalomu u pindleruv Mlinu Janica Kosteli ostvarila je jo jedan vrhunski rezultat osvojivi 2. mjesto
Tuesday, 27. December, 2005.
» Janica stigla u austrijski Lienz
Nakon Boinih blagdana Janica Kosteli sino je stigla u austrijski Lienz u Istonom Tirolu.
Wednesday, 28. December, 2005.
» Janica esta u Lienzu, Nika 22.
Janica Kosteli je dananju utrku veleslaloma zavrila na 6. mjestu, koje je drala i nakon prve vonje.
» Janica Kosteli u Lienzu
Nosei crveni pobjedniki dres nakon prvog mjesta u Spindleruv Mlynu proli tjedan, Janica je ostvarila jo jedan odlian rezultat u dananjoj veleslalomskoj utrci u Lienzu (AUT), voenoj po tekim vremenskim uvjetima.
Thursday, 29. December, 2005.
» Janica Kosteli dolazi u Zagreb sa crvenim brojem
Dananja utrka bila je vrlo dramatinog karaktera. Janica se probudila s bolovima u elucu i osjeajem slabosti, te je
nakon 1. vonje, koju je odvezla iskoristivi zadnje atome snage, otila u bolnicu gdje je primila jednu bocu infuzije.
» Prvo pobjedniko postolje za Janicu Kosteli u Lienzu
Janica kosteli dola je do svog prvog pobjednikog postolja u austrijskom Lienzu, u jednoj od najzahtjevnijih slalom utrka u enskoj konkurenciji. Skijaica iz Zagreba osvojila je tree mjesto u posljednjoj ovogodinjoj utrci, u kojoj je slavila austrijanka Marlies Schild ispred Nicole Hosp. Nika Fleiss i Ana Jelui takoer su se plasirale meu prvih dvadeset. Anja Paerson, nepobjediva u slalomu ove sezone, pala je u sredini svoje prve vonje.

 « Arhiva vijesti
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr