christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
14/07/2024 - 05:48
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Arhiva vijesti - 10. mjesec 2005
Tuesday, 04. October, 2005.
» Otvaranje prvog Mizuno duana u Europi
Danas su Janica i Ivica u talijanskom Torinu obavljali svoje sponzorske obaveze te svojim prisustvom uveliali otvaranje prvog Mizuno duana u Europi.
Thursday, 06. October, 2005.
» Janica ponovno na skijama
Nakon ozljede Janica Kosteli nastavlja sa snjenim treninzima i pripremama za sezonu 2005/2006. Janica se nalazi na Hintertuxu od subote, no prema ranijem dogovoru sa lijenikom eklipom, te strunim vodstvom Janica je danas zapoela sa skijanjem, to je, kao to je i sama rekla, jedva doekala.
» Nakon enskog, Zagreb dobio i muki slalom
Organizatorima drugog enskog nonog slaloma Svjetskog kupa, koji e se voziti 5. sijenja 2006. godine, stigla je jo jedna odlina vijest. Naime, u sezoni 2007/08. Zagreb je uvrten u kalendar mukog slaloma, a velikani ove discipline po Sljemenu bi trebali skijati poetkom veljae 2008.
Saturday, 15. October, 2005.
» U Soeldenu nastupaju Janica, Nika i Ana
Nakon prekjueranjeg kvalifikacijskog treninga Hrvatske enske reprezentacije odlueno je da e na prvoj utrci Svjetskog kupa u veleslalomu slijedeeg vikenda u Soeldenu hrvatske boje braniti Janica Kosteli, Nika Fleiss i Ana Jelui, dok e Matea Ferk nastaviti sa treninzima.
Friday, 21. October, 2005.
» Sutra otvorenje sezone Svjetskog kupa 2005/2006
Na sutranjem otvorenju sezone FIS Svjetskog kupa 2005/2006 hrvatske boje branit e Janica Kosteli, Nika Fleiss i Ana Jelui.
Saturday, 22. October, 2005.
» Janica druga, Nika petnaesta!!!
Janiin veliki comeback!
Janica Kosteli iznenadila je sve, pa i samu sebe, plasiravi se na pobjedniko postolje u prvoj utrci sezone u Soeldenu na zahtjevnom ledenjaku Rettenbacher. Trostruka olimpijska pobjednica zavrila je druga iza Slovenke Tine Maze, a ispred lanjske pobjednice Anje Paerson. Nakon prve vonje bila je peta, no u drugoj vonji zabiljeila je najbre vrijeme, pola sekunde bolje od pobjednice. Na kraju, Tina Maze je slavila sa samo 34 stotinke razlike. Prole godine na otvaranju sezone Janica je zavrila 8., nakon 19-mjesene pause zbog ozljede.

 « Arhiva vijesti
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr