christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
14/07/2024 - 06:26
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Arhiva vijesti - 09. mjesec 2005
Friday, 02. September, 2005.
» Iz T-Mobile trgovine na snijeg
U jueranjim poslijepodnevnim satima u novoureenoj trgovini T-Mobile u Ulici grada Vukovara 23 Janica i Ivica Kosteli druili su se sa vjernim korisnicima T-Mobile usluga slikajui se i djelei autograme.
Sunday, 04. September, 2005.
» Janica na prvom treningu nakon operacije
Janica nam se javlja nakon prvog dana treninga sa vicarskog Zermatta i ne skriva oduevljenje s fenomenalnim uvjetima (tvrd snijeg, sunano i hladno) koje je zatekla na ledenjaku.
Wednesday, 14. September, 2005.
» Janica kree na pregled u Zagreb
Na dananjem veleslalomskom treningu na vicarskom ledenjaku Zermatt u samoj vonji Janica je osjetila bol u predjelu miia zadnje loe lijeve noge. Nakon to se poalila na bol Janica, njen otac i trener Ante Kosteli, direktor hrvatske alpske skijake reprezentacije Vedran Pavlek i lijenika sluba Hrvatskog skijakog saveza nakon meusobnih konzultacija donijeli su odluku kako bi svakako bilo dobro doi na kliniki pregled i magnetsku rezonancu u ortopedsku kliniku alata u Zagrebu.
Thursday, 15. September, 2005.
» Mjesec dana do punog optereenja
Danas u poliklinici Neuron na alati Janici Kosteli izvrena je magnetska rezonanca (MRI) na lijevoj nozi te su prof. dr. Miroslav Hapl spec. ortoped, dr. Igor Bori spec. radiolog, uz nazonost dr. Natae Desnice dijagnosticirali parcijalnu rupturu tetive bicepsa femorisa na hvatitu za sjednu kost, odnosno puknue dijela miinih niti na hvatitu za sjednu kost.
Tuesday, 20. September, 2005.
» Janica nastavlja rehabilitaciju
Janica se nalazi u Selcu gdje uz brigu i rad cjelokupne ekipe Terma Selce pod vodstvom dr. Vlaste Brozievi i njenog fizioterapeuta Danka Butale Janica dobro radi i rehabilitira se nakon prolotjedne ozljede.
Tuesday, 27. September, 2005.
» Janica u Daruvaru
Janica Kosteli juer je iz Terma Selce dr. Vlaste Brozievi preselila u Daruvarske toplice. Nakon desetak dana rehabilitacije u Termama Selce Daruvarske toplice e takoer zasigurno pomoi Janici ka boljem zacijeljenju i izljeenju ozljede.
Thursday, 29. September, 2005.
» Janica na skijama za sedam dana
Janica je nakon boravka u Daruvarskim toplicama danas dola na dogovoreni kontrolni lijeniki pregled, te na magnetsku rezonancu u Zagreb u polikliniku Neuron.

 « Arhiva vijesti
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr