ev ilaçları kolit
 
 
18/07/2024 - 22:32
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Arhiva vijesti - 08. mjesec 2005
Saturday, 13. August, 2005.
» Janica i Ivica i dalje na Mljetu
Janica i Ivica i dalje se nalaze u krugu obitelji na otoku Mljetu gdje pod vodstvom oca i trenera Ante Kostelia rade na bazinim tjelesnim pripremama. Na otoku Mljetu boraviti e do 21. kolovoza nakon ega dolaze u Zagreb gdje e odraditi zadnje treninge uoi odlaska na snjene treninge.
Monday, 22. August, 2005.
» Janica u Zagrebu
Janica Kosteli je kasno sino stigla u Zagreb gdje e nastaviti sa kondicijskim pripremama do 03.09. Potom odlazi na vicarski ledenjak Zermatt na prve skijake treninge nakon ozljede i operacije koljena. Poelimo Janici nastavak dobrih kondicijskih priprema u Zagrebu.
Monday, 29. August, 2005.
» Suradnja Reebok-a i Hrvatskog skijakog saveza
Danas u Zagrebu, u trgovini "Shoe Be Do" u Gajevoj ulici sveano je potpisan jednogodinji ugovor o suradnji tvtrke Reebok sa Hrvatskim skijakim savezom, kojeg su potpisali direktor Wolf Sporta (tvrtka koja je zastupnik i distributer Reeboka za Hrvatsku) gospodin Boris ukovi i Vedran Pavlek direktor Alpske skijake reprezentacije i Ski pool-a. Sveanosti su prisustvovali nai najbolji reprezentativci Janica i Ivica Kosteli koji su u odvojili vremena za autograme mnogobrojoj djeci i kupcima u "Shoe Be Do" trgovini.
Tuesday, 30. August, 2005.
» Donacija anesteziolokog aparata Opoj bolnici Sveti Duh
Sutra (31.08.) e u 11 sati u Opoj bolnici Sveti Duh u Zagrebu biti izvrena donacija anesteziolokog aparata. Naime, kao inicijatori akcije g. Ante Kosteli i prim.dr. Miljenko Radeti uz veliku pomo i podrku g. Vedrana Pavleka, bolnici u kojoj je prije skoro dvije godine Janici Kosteli uspjeno operirana titnjaa obitelj Kosteli, Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. i Hrvatski skijaki savez jednakomjerno su podijelili trokove za donaciju anesteziolokog aparata koji e biti smjeten u operacionoj sali pod nazivom "Janica".
Wednesday, 31. August, 2005.
» Danas u 11 sati u Opoj bolnici Sveti Duh u Zagrebu odrana je press konferncija i izvrena donacija anesteziolokog aparata.
» Janica i Ivica vas zovu!
Proslavite s nama otvorenje novoureenog T-Mobile duana u Ulici grada Vukovara 23.

 « Arhiva vijesti
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr