christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
14/07/2024 - 06:07
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Arhiva vijesti - 03. mjesec 2005
Friday, 04. March, 2005.
» Konferencija za novinare na Sljemenu
Pred kraj ove skijake sezone Hrvatska skijaka reprezentacija, hrvatski alpski A reprezentativci Ivica i Janica Kosteli, te njihov otac i trener Ante Kosteli odrali su konferenciju za novinare u hotelu Tomislavov dom na Sljemenu.
Monday, 07. March, 2005.
» Janica se oputa
Janica Kosteli odvozila je 2 mirne vonje na novoj “Silvano Beltrametti” spustakoj stazi smjetenoj u Parpanu, blizu Lenzerheidea, koja e udomaiti finale Svjetskog Kupa 2005 ovaj tjedan. Trostruka svjetska prvakinja iz Santa Caterine plasirala se na 5. i 4. mjesto u dvije pripremne vonje organizirane u ponedjeljak. Pobjednice tih utrka su Austrijanke Renate Goetschl i Michaela Dorfmeister, dvije ponajbolje spustaice ove sezone.
Wednesday, 09. March, 2005.
» Odgoena utrka spusta
Zbog obilnih snjenih padalina i slabe vidljivosti dananja utrka enskog spusta odgoena je za sutra. No, bez obzira na to, Janica je otila na trening slaloma kako bi se to bolje pripremila za nadolazeu utrku.
Thursday, 10. March, 2005.
» Janica Kosteli nadoknadila 18 bodova
Plasiravi se na 4. mjesto u zadnjem spustu sezone, koji je osvojila njena prijateljica Renate Goetschl, Janica je uspjela nadoknaditi 18 bodova zaostatka za Anjom Paerson u ukupnom poretku Svjetskog kupa. Paerson, koja nije pronala pravi ritam cijelu urtku, je zavrila na tek 8. mjestu sa gotovo sekundom i pol zaostatka za pobjednicom.
Friday, 11. March, 2005.
» Janica Kosteli 15.
Janica Kosteli morala se zadovoljiti 15. mjestom na dananjem super g-ju voenom po savrenim vremenskim uvjetima na stazi “Silvano Beltrametti” u Lenzerheideu. Skijaica iz Zagreba, koja je u zadnja dva superveleslaloma zavravala 5. i 4., se ponovno muila na stazi. Anja Paerson je zavrila 3. te je poveala svoje vodstvo u ukupnom poretku na 89 bodova.
Saturday, 12. March, 2005.
» Janica druga
Janica Kosteli ostvarila je drugo vrijeme u dananjoj prvoj slalomskoj vonji odranoj na donjem dijelu zaleene staze “Silvano Bertrametti“. Skijaica iz Zagreba zaostala je samo 8 stotinki za Amerikankom Sarah Schleper, dok je Anja Paerson trea sa 25 stotinki zaostatka za Janicom.
» Jo jedno drugo mjesto za Janicu
Janica Kosteli po peti put se popela na postolje Svjetskog kupa u slalomu ove sezone, zavrivi utrku u Lenzerheideu druga iza Amerikanke Sarah Schleper. Nekoliko greaka u obje utrke kotalo ju je 34 stotinke.
» Startni brojevi sutranjeg veleslaloma
Veeras su izvueni startni brojevi sutranje veleslalomske utrke Svjetskog kupa u Lenzerheideu (SUI). Ovo je posljednje utrka Svjetskog kupa za ene ove sezone.
Sunday, 13. March, 2005.
» Janica Kosteli 2. u ukupnom poretku
Nakon dramatine i neizvjesne veleslalomske utrke u kojoj je zavrila 8. a Anja Paerson 17., Janica Kosteli izgubila je titulu ukupne pobjednice Svjetskog kupa za samo 3 boda! Skijaica iz Zagreba trebala je zavriti barem 7. da bi osvojila dovoljno bodova da pretekne svoju rivalku, no nije uspjela za 9 stotinki. To je najmanja gubitnika razlika u povijesti Svjetskog kupa od 1967., kada je Kanaanka Nancy Greene pobijedila svoju protivnicu Marielle Goitschel za 7 stotinki u slalomu.
Wednesday, 16. March, 2005.
» 812 mladih sportaa s invaliditetom ukljueno u donacijski program T-Mobilea i Hrvatskog portskog saveza invalida
Zavren natjeaj kojim je T-Mobile u suradnji s Hrvatskim portskim savezom invalida dodijelio 1.000.000,00 kuna za poticanje razvoja sporta za djecu i mlade osobe s invaliditetom.
Na tiskovnoj konferenciji T-Mobile i Hrvatski portski savez invalida predstavili su 38 klubova i udruga koje su na Natjeaju za razvoj sporta osoba s invaliditetom dobile novanu potporu od ukupno 1 milijuna kuna. T-Mobile je u suradnji s Hrvatskim portskim savezom invalida u studenome 2004. godine raspisao Natjeaj za dodjelu novane potpore takvim sportskim programima.
Saturday, 19. March, 2005.
» Zavrena skijaka sezona
Natjecanjima Prvenstva Hrvatske odranima 18. i 19. ovog mjeseca na Sljemenu zakljuena je skijaka sezona 2004./05. Janica Kosteli i Ana Jelui oba su dana osvajale prvo, onosno drugo mjesto u slalomu i veleslalomu.
Tuesday, 22. March, 2005.
» Janica i Ivica i dalje na snijegu
Janica i Ivica Kosteli od nedjelje se nalaze u Innerkremsu (AUT) na zavrnim skijakim treninzima sezone.

 « Arhiva vijesti
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr