ev ilaçları kolit
 
 
18/07/2024 - 22:12
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Arhiva vijesti - 02. mjesec 2005
Tuesday, 01. February, 2005.
» Otkazan trening spusta
Uslijed jaeg vjetra i snjenih padavina otkazan je za danas planirani drugi slubeni trening spusta. Trening e biti odran sutra za kada se oekuju i bolji atmosferski uvjeti.
Wednesday, 02. February, 2005.
» Skraen trening spusta
Danas je uslijed prilino loih vremenskih uvjeta odraen samo dio treninga spusta za ene u talijanskoj Santa Caterini. Trening se vozio na dijelu staze od prvog skoka do cilja, te je voen bez raunanja vremena.
Thursday, 03. February, 2005.
» Janica trea na treningu spusta
Na dananjem treem slubenom treningu spusta za ene u talijanskoj Santa Caterini Janica Kosteli imala je tree najbolje vrijeme.
Friday, 04. February, 2005.
» Janica prva u spustu!
Dananja vonja spusta u utrkama kombinacije Svjetskog prvenstva zavrila je sa Janicom Kosteli na elu sa 0.66 sekundi prednosti! Prva vonja slaloma vozit e se u 15:30, a Janica e imati startni broj 5. Sretno Janice!
» Janica u vodstvu nakon spusta
Janica Kosteli je nakon vrlo impresivne vonje u spustu kombinacije postigla najbolje vrijeme! Prvi dio trodijelnog natjecanja odran je po savrenom vremenu na stazi "Deborah Compagnoni". Ovo je prva Janiina pobjeda u ovoj disciplini!
» Janica i dalje u vodstvu
Janica Kosteli uspjela je obraniti svoju prednost u ukupnom poretku kombinacije prije tree, zakljune vonje dana. Izgubila je 29 stotinki nad Anjom Paerson koja je odvozila vrlo agresivnu vonju, no svejedno je sauvala 37 stotinki prednosti.
» 6. medalja za Janicu!
Uspjela je! Nakon teke bitke protiv veanke Anje Paerson koja je trajala cijeli dan, Janica Kosteli osvojila je estu zlatnu medalju, ovaj put u kombinaciji voenoj na stazi “Deborah Compagnoni” u Santa Caterini. Zahvaljujui fantastinoj drugoj vonji slaloma, skijaica iz Zagreba pobijedila je Anju za nevjerojatnih 1.45 sekundi, dok je Austrijanka Marlies Schild bila trea sa zaostatkom od 2.70 sekundi.
Sunday, 06. February, 2005.
» Povijesni trijumf Janice Kosteli
Janica Kosteli ostavrila je povijesni trijumf pobjedom u spustu Svjetskog prvenstva voenom danas u Santa Caterini! Drugo mjesto osvojila je iznenaujue Talijanka Elena Facchini sa 26 stotinki zaostatka, dok je trea bila Renate Goetschl, koja je zaostala 39 stotinki.
Monday, 07. February, 2005.
» Upitan veleslalom za Janicu Kosteli
Janica Kosteli, svjetska prvakinja u spustu i kombinaciji, moda nee nastupiti u utrci veleslaloma. Naime, Janica ima temperaturu oko 38 stupnjeva, uz jaki kaalj i bol u grlu, a danas nije niti trenirala. Ujutro je poela piti antibiotike, a tijekom podneva se situacija malo poboljala.
Tuesday, 08. February, 2005.
» Veleslalom ipak bez Janice
Svjetska prvakinja u spustu i kombinaciji, Janica Kosteli, ipak nee nastupiti u dananjem veleslalomu.
» Janica odustala od veleslaloma
Dvostruka pobjednica iz Bormia Janica Kosteli nije nastupila u veleslalomskoj utrci voenoj u utorak zbog gripe. Pobjednici u kombinaciji i spustu doktori svakodnevno pokuavaju sniziti temperaturu.
Wednesday, 09. February, 2005.
» Janica se osjea bolje
Nakon dobro prospavane noi Janica se probudila sa manjom temperaturom i ak odluila danas napraviti par rundi slaloma kako bi zadrala osjeaj i formu.
Friday, 11. February, 2005.
» Startni brojevi enskog slaloma
Dvostruka svjetska pobjednica, Janica Kosteli, danas se osjea puno bolje! Iako jo uvijek kalje njezino zdrastveno stanje je sve stabilnije i ne postoji sumnja da e Janica nastupiti u slalomskoj utrci.
» 8. zlatna medalja za Janicu
Janica Kosteli je osvojila svoju treu zlatnu medalju na ovom Svjetskom prvenstvu u dramatinoj utrci slaloma, pobjedivi favoritkinju Tanju Poutiainen za samo 18 stotinki nakon fantastine druge vonje.
Sunday, 13. February, 2005.
» Zbog umora otkazan doek
Janica Kosteli, njezin otac i trener Ante Kosteli te itava hrvatska alpska skijaka reprezentacija zahvaljuju se zagrebakom dogradonaelniku Milanu Bandiu i poglavarstvu Grada Zagreba na ponudi za organizirani doek na Trgu bana Jelaia, kao i premijeru Ivi Sanaderu te Croatia Airlinesu na ponuenom posebnom arteru, kojim bi se naa reprezentacija vratila u Zagreb.
Tuesday, 15. February, 2005.
» Odrana press konferencija poslije Svjetskog prvenstva
Danas su Janica i Ivica Kosteli na Sljemenu imali prvi trening nakon povratka iz Bormija (ITA) nakon kojeg je bila organizirana i press konferencija uslijed nastavka sezone Svjetskog kupa.
Thursday, 17. February, 2005.
» Nastavak Svjetskog kupa za Janicu Kosteli
Janica Kosteli sa svojim strunim stoerom otputovala je danas u ranim jutarnjim satima u Are (SWE).
Saturday, 19. February, 2005.
» Janica preuzela vodstvo u ukupnom poredku
Janica Kosteli nakon dananje utrke Super G-a, odnosno osvojenog 4. mjesta bila je izuzetno zadovoljna te je izjavila kako bez obzira na odlian rezultat misli da je na srednjem dijelu neto rezerviranije vozila s obzirom da vidljivost na tom dijelu nije bila dobra, te nije htjela nita riskirati.
» etvrto mjesto za Janicu
Janica Kosteli je ponovo ostvarila odlian rezultat, ovaj put u super-veleslalomu, zavrivi etvrta sa samo nekoliko stotinki zaostatka za treim mjestom i prvim postoljem u toj disciplini ove sezone. Trostruka pobjednica iz Santa Caterine je takoer i preuzela vodstvo u ukupnom poretku Svjetskog kupa ispred Tanje Poutiainen i Anje Paerson, pete danas.
Sunday, 20. February, 2005.
» Zavrene utrke u Areu
Janica Kosteli na dananjem veleslalomu u Areu (SWE) osvojila je 11. mjesto. Nakon prve vonje Janica je bila deveta, a nakon druge vonje jo je malo poveala zaostatak i osvojila solidno 11. mjesto.
» 11. mjesto za Janicu Kosteli u veleslalomu
Nakon odlinog 4. mjesta u subotnjem superveleslalomu, Janica Kosteli se morala zadovoljiti s 11 mjestom u veleslalomu sljedei dan. Pobjednica je panjolka Marie-Jose Rienda-Contreras.
Wednesday, 23. February, 2005.
» Na prvom slubenom treningu spusta Janica trea!
Na dananjem prvom slubenom treningu spusta Janica Kosteli ostvarila je tree najbolje vrijeme.
» Janica Kosteli 3. na prvom treningu
Nova Svjetska prvakinja u spustu Janica Kosteli bila je trea danas u prvoj trening vonji voenoj na novoj stazi “Freiteve Olympic”, 39 stotinki iza Talijanke Lucie Recchia. Trostruka svjetska prvakinja iz Santa Caterine zavrila je ispred poznatih specijalistkinja za brzinske discipline Austrijanki Michaele Dorfmeister i Renate Goetshl, dok je Anja Paerson bila solidna esta.
Thursday, 24. February, 2005.
» Janica deveta na treningu spusta
Izvueni startni brojevi sutranjeg super G-a
Janica je nakon utrke izjavila kako zna da je mogla i bolje, naroito na prva dva prolazna vremena budui da nije dobro odabrala optimalnu liniju, ali isto tako je izjavila kako je ipak zadovoljna kako je odvozila donji dio staze.
Friday, 25. February, 2005.
» Janica peta u super G-u
Janica Kosteli je na dananjoj utrci super G-a osvojila 5. mjesto i izjavila kako je zadovoljna s obzirom da staza nije bila teko postavljena, te vjeruje kako e u naredna dva dana takoer dobro voziti.
» 5. mjesto za Janicu
Janica Kosteli osvojila je 5. mjesto u Super G-ju voenom danas na olimpijskoj stazi zimskih igara 2006. Postolje joj je pobjeglo za samo jednu stotinku. Podijelila je mjesto sa Njemicom Hildom Gerg i zavrila 66 stotinki iza pobjednice, veanke Anje Paerson. Druga je bila Talijanka Isolde Kostner.
Saturday, 26. February, 2005.
» Janica Kosteli druga u San Sicariu
Janica Kosteli popela se po drugi put na spustako postolje Svjetskog kupa ove sezone. Zavrila je 2. na “Fraiteve-Olympic” stazi u San Sicariu. Samo je veanka Anja Paerson, pobjednica i u petak, bila bra, i to za 24 stotinke.
Sunday, 27. February, 2005.
» Jo jedna pobjeda za Janicu
Janica Kosteli proslavila je svoju drugu pobjedu u kombinaciji Svjetskog kupa voenoj u San Sicariu na donjem dijelu “Fraiteve Olympic” staze. Skijaica iz Zagreba pobijedila je svoju glavnu konkurenticu Anju Paerson za 43 stotinke, dok je Kanaanka Emily Brydon bila trea sa 1.32 sekunde zaostatka.

 « Arhiva vijesti
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr