ev ilaçları kolit
 
 
18/07/2024 - 22:30
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Arhiva vijesti - 01. mjesec 2005
Monday, 03. January, 2005.
» Janica, Ana, Nika i Matea na treningu na Sljemenu
U dananje predveerje Janica Kosteli trenirala je sa ostale dvije lanice hrvatske alpske A reprezentacije, te sa mladom Mateom Ferk, lanicom hrvatske alpske B reprezentacije na zagrebakom Sljemenu, odnosno na Crvenom spustu.
Wednesday, 05. January, 2005.
» Sretan roendan Janice!
Danas Janica slavi 23. roendan, stoga poelimo joj svu sreu, puno uspjeha i, najbitnije, neka ju prati dobro zdravlje!
estitke Janici od svih njezinih vjernih navijaa, posjetitelja ovih stranica, ekipe iz Code16 i svih njezinih kolega i prijatelja iz Hrvatskog skijakog saveza!
» Rezultati treninga spusta
Danas je u Santa Caterini odran trening spusta uoi dviju utrka FIS Svjetskog kupa u spustu koje se odravaju u etvrtak i petak. Janica Kosteli ostvarila je osmo vrijeme na dananjem treningu, to je svakako odlian rezultat.
Thursday, 06. January, 2005.
» Janica sedma u spustu!
Janica Kosteli nakon dananje utrke izjavila je kako je izuzetno zadovoljna dananjim plasmanom, odnosno sedmim mjestom.
» Odlino 7. mjesto za Janicu u Santa Caterini
Janica Kosteli osvojila je odlino sedmo mjesto u prvom spustu ove godine na novoj «Deborah Compagnoni» stazi u Santa Caterini. Skijaica iz Zagreba zaostala je samo 0.87 sekundi za dvostrukom svjetskom prvakinjom, Austrijankom Michaelom Dorfmeister. Postolje joj je izmaknulo za samo 34 stotinke!
Friday, 07. January, 2005.
» Janica Kosteli peta, rezultat karijere u spustu!
Janica Kosteli vidno je bila uzbuena i zadovoljna nakon dananje utrke, odnosno njenog najboljeg plasmana u spustu u karijeri!
» Impresivno 5. mjesto za Janicu
Janica Kosteli postigla je najbolji rezultat karijere u spustu Svjetskog kupa – zavrila je 5. u Santa Caterini, samo pola sekunde iza pobjednice Francuskinje Ingrid Jacquemod. Prije dvije godine u Lenzerheideu je bila 6., a juer ovdje 7.
» Izvueni startni brojevi sutranjeg veleslaloma
Sutra se u Santa Caterini (ITA) vozi utrka veleslaloma FIS Svjetskog kupa za ene.
Saturday, 08. January, 2005.
» Janica 22. u veleslalomu
Na dananjoj utrci veleslaloma FIS Svjetskog kupa Janica Kosteli osvojila je 22. mjesto. Janica je priznala nakon utrke da je oekivala bolji plasman, no kako kae, danas jednostavno nije bio "njezin dan".
» Janica Kosteli umorna u Santa Caterini
Nakon dva odlina nastupa u spustu, Janica Kosteli se morala zadovoljiti slabim 22. mjestom danas u Santa Caterini u vrlo zahtjevnoj veleslalomskoj utrci voenoj na donjem dijelu staze "Deborah Compagnoni".
» Sutranji startni brojevi
etvrti i posljednji dan natjecanja u Santa Caterini odrat e se enska utrka slaloma FIS Svjetskog kupa, dok e se u francuskom Chamonixu muki natjecati u istoj disciplini.
Sunday, 09. January, 2005.
» Janica Kosteli bez druge vonje
Janica Kosteli naalost nije zavrila dananju utrku naime u prvoj vonji u gornjem dijelu izletjela je sa staze. Nakon utrke izjavila je kako je netom prije izlijetanja osjetila blau bol u koljenu stoga nije htjela dodatno "spaavati" kako bi ostala u stazi.
Tuesday, 11. January, 2005.
» Janica na treningu spusta
Na dananjem slubenom treningu spusta Janica je zauzela 16. mjesto sa vremenom 1:39.72. Nakon treninga Janica je bila zadovoljna, te je izjavila kako je ovo neto sporija staza od Santa Caterine, no trening je jedno, a utrka neto sasvim drugo.
Wednesday, 12. January, 2005.
» Super G utrka u Cortina d'Ampezzo
Janica Kosteli osvojila je 13. mjesto na dananjoj Super G utrci FIS Svjetskog kupa u talijanskoj Cortina d'Ampezzo.
Thursday, 13. January, 2005.
» Janica druga na treningu spusta!
Danas je u talijanskoj Cortini d'Ampezzo odvoen drugi trening spusta. Nakon 16. mjesta u prvom treningu, te jueranjeg 13. mjesta u utrci Super G-a Janica je danas napravila fenomenalno drugo najbolje vrijeme zaostavi samo 0.33 sekunde za Lindsey Kildow (USA)!
Friday, 14. January, 2005.
» Janica Kosteli deseta
Janica Kosteli osvojila je deseto mjesto u FIS spustu svjetskog kupa voenom danas u Cortini d'Ampezzo u Italiji.
Saturday, 15. January, 2005.
» Janica vodi u Svjetskom kupu!
Rezultat karijere u spustu - drugo mjesto!
Janica Kosteli na dananjoj utrci spusta Svjetskog kupa u talijanskoj Cortini d'Ampezzo osvojila je fenomenalno drugo mjesto, odnosno najbolji rezultat u karijeri u spustu! Tim rezultatom Janica je povela i u ukupnom poredku Svjetskog kupa. Prvo mjesto osvojila je Austrijanka Renate Goetschl, te je i ona prestigla Tanju Poutiainen i Anju Paerson.
Sunday, 16. January, 2005.
» Janica Kosteli odlina etvrta u spustu u Cortini!
Janica je i nakon dananje utrke izuzetno zadovoljna bez obzira to vie nije vodea u ukupnom poretku Svjetskog kupa (nedostaje joj samo 9 bodova). Janica je izjavila kako je jo dalek put do kraja sezone i da jedino to sada treba jest dobro se odmoriti prije utrke u Zagrebu.
» etvrto mjesto za Janicu
Janica Kostli je za samo 3 stotinke propustila svoje drugo za redom spustako postolje danas na Olimpia-Tofana stazi u Cortini d’Ampezzo. Zavrila je 4., iza Njemice Hilde Gerg.
Wednesday, 19. January, 2005.
» Izvueni startni brojevi sutranje utrke na Sljemenu!
Danas je na sredinjem zagrebakom trgu, trgu Bana J. Jelaia, odrano javno izvlaenje startnih brojeva sutranje slalomske utrke za ene FIS Svjetskog kupa Zagreb-Sljeme "Zlatni medvjed" pred vie tisua gledatelja.
Thursday, 20. January, 2005.
» Zavrila prva vonja na Sljemenu
Prva vonja FIS Svjetskog kupa «Zlatni medvjed» donijela je neka iznenaenja, jedno od kojih je i ispadanje, odnosno odustajanje Janice Kosteli. Dobra vijest je svakako odlian plasman Ane Jelui i Nike Fleiss.
» U 18 sati zapoinje druga vonja utrke «Zlatni medvjed»
Drugu vonju postavljat e Bernd Brunner iz Austrije, dok e predvozai biti Tin iroki, Ivan Olivari i Natko Zrni-Dim. Objavljena je i startna lista druge vonje.
» Veliko razoaranje za Janicu
Janica je danas proivjela pravu nonu moru kada je na vrhunski pripremljenoj Sljemenskoj stazi i pred mnotvom oboavatelja promaila vrata i nije se kvalificirala u drugu vonju.
» Janica je bila tuna
Janica Kosteli se pojavila na prepunoj press konferenciji kako bi estitala i zagrlila pobjednike. Trostruka olimpijska pobjednica, koja se nije natjecala prole sezone zbog ozlijede koljena, je bila jako razoarana zbog svoje loe sree na Sljemenskoj utrci.
» Odlian rezultat za Niku i Anu!
Dananja FIS slalomska utrka "Zlatni medvjed" odrana na zagrebakoj gori Sljemenu zavrila je sa pobjednicom Finkinjom Tanjom Poutiainen. Ukupno vrijeme Tanje Poutiainen bilo je 1:50.71, odnosno za 0.07 sekundi je bila bolja od drugoplasirane Kristine Koznick (USA).
Friday, 21. January, 2005.
» Izvueni startni brojevi sutranjeg veleslaloma
Sutra se u Mariboru (SLO) vozi utrka FIS Svjetskog kupa u veleslaloma. Veeras su izvueni i startni brojevi.
Saturday, 22. January, 2005.
» Janica 21. u veleslalomu
Danas je voen veleslalom za ene FIS Svjetskog kupa u Mariboru (SLO). Mariborska staza tradicionalno ne odgovara naim skijaicama, tako da je Janica zavrila utrku na 21. mjestu, dok se Ana Jelui nije uspjela plasirati u drugu vonju.
» 21. mjesto za Janicu Kosteli
Janica Kosteli zavrila je na dalekom 21. mjestu u zadnjoj veleslalomskoj utrci u Mariboru u Sloveniji prije poetska Svjetskog prvenstva. Zaostala je gotovo tri sekunde za pobjednicom Tinom Maze. Dan koji je najbolje zaboraviti.
Sunday, 23. January, 2005.
» Jo jedno postolje za Janicu Kosteli
Nakon dvije razoaravajue utrke u Santa Caterini i Zagrebu, Janica Kosteli vratila se na pobjedniko postolje u Mariboru, gdje je zavrila druga izmeu dvije najbolje slalomaice ove sezone, Anje Paerson i Tanje Poutiainen. Zadnji put kad su se sve srele na postolju bilo je u Aspenu nakon prvog slaloma.
Monday, 24. January, 2005.
» Janica u Novom Vinodolskom
Janica Kosteli trenutno se s roditeljima nalazi u Novom Vinodolskom na kratkom odmoru i na kondicijskim treninzima.
Wednesday, 26. January, 2005.
» Janica sa jadranske obale na Svjetsko prvenstvo
Janica Kosteli danas se iz Novog Vinodolskog nakratko vraa u Zagreb te ve sutra odlazi u Bad Ragaz (SUI) kod dr. Ralfa Hochmeistera gdje e primiti u koljeno jo jednu injekciju genski razmnoenih stanica hrskavice, te e nastaviti put za Bormio gdje e trenirati i pripremati se za predstojee nastupe na FIS Svjetskom prvenstu u alpskom skijanju.
Saturday, 29. January, 2005.
» Janica stigla u Bormio
Janica se nalazi u Bormiu te trenira sa svojom ekipom i priprema se za predstojee nastupe Svjetskog prvenstva u alpskom skijanju, tj. spust, kombinacija, veleslalom i slalom.
Monday, 31. January, 2005.
» Voen prvi slubeni trening spusta za ene
Danas je odvoen prvi slubeni trening spusta za ene u talijanskoj Santa Caterini. Janica Kosteli odvozila je, kao i obino za prvi trening, samo oglednu vonju.

 « Arhiva vijesti
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr