christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
14/07/2024 - 05:47
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Arhiva vijesti - 12. mjesec 2004
Wednesday, 01. December, 2004.
» Na drugom treningu spusta Janica 32.
U kanadskom Lake Louise danas se odrao drugi slubeni trening spusta.
Thursday, 02. December, 2004.
» Otkazan trening spusta
Zbog nepovoljnh vremenskih uvjeta tj. velike koliine snijega koji pada, danas je otkazan planirani trening spusta. Stoga e se sutra odrati utrka spusta Svjetskog kupa bez dodatnih treninga.
Friday, 03. December, 2004.
» Izvueni startni brojevi dananje utrke spusta
Izvueni su startni brojevi za veeranju FIS utrku Svjetskog kupa enskog spusta koja e se odrati u kanadskom Lake Louiseu.
» Janica trinaesta u spustu
Janica Kosteli osvojila je trinaesto mjesto u prvom ovosenzoskom spustu te je nakon utrke dala kratku izjavu za svoje slubene web stranice.
» Janica 13.!
Janica Kosteli zavrila je na solidnom 13. mjestu u prvom od dva ovosezonska slaloma u Lake Louise-u. Trka je voena po tekim vremenskim uvjetima, te je staza morala biti skraena zbog jakih naleta vjetra i snjenih oborina.
Saturday, 04. December, 2004.
» Startne pozicije Ivice i Janice u veeranjim utrkama
Veeras se u Lake Louiseu (CAN) vozi druga utrka spusta FIS Svjetskog kupa za ene, dok se u amerikom Beaver Creeku, CO, odrava takoer druga utrka mukog veleslaloma FIS Svjetskog kupa.
» Janica ponovno u top 10!
Kao to je bilo i za oekivati nakon utrke u petak, Janica Kosteli postigla je bolji rezultat u drugoj utrci spusta u Lake Louiseu. Pobjednica je Hilde Gerg iz Njemake, koja je u prvoj utrci bila 13.
Sunday, 05. December, 2004.
» Startni brojevi veeranjih utrka
Veeras su ponovno na programu dvije utrke. Prvu utrku, slalom, vozit e muki u amerikom Beaver Creeku, CO, s poetkom prve vonje u 18:00 sati. ene e voziti utrku super G-a s poetkom u 20:30 sati.
» Janica peta u Super G-u!
Na dananjoj utrci Super G-a u kanadskom Lake Louise-u Janica Kosteli osvojila je odlino 5. mjesto i tako jo jednom dokazala koliko je odlina i u brzim disciplinama!
» Fantastino 5. mjesto za Janicu
Janica Kosteli nastavlja sa iznenaenjima na enskoj turneji Svjetskog kupa. Vie od esto dana nakon zadnje utrke u Kvitfjellu tijekom finala sezone 2003., hrvatska ampionka zavrila je na fantastinom 5. mjestu u Lake Louise-u, to je njen najbolji rezultat u toj disciplini u Kanadi. Prije 5 godina bila je ovdje esta.
Monday, 06. December, 2004.
» Janica na putu prema Zagrebu
Janiin povratak u Zagreb se je malo oduio. Naime, prema ranije dogovorenom Janica je morala nakratko posjetiti Dr. Ralfa Hohmeistera u Bad Ragazu (SUI) gdje e primiti injekcijom u koljeno supstancu genski razmnoenih stanica hrskavice.
Friday, 10. December, 2004.
» Janica starta 21. u Super G-u
Janica e u sutranjoj utrci Super G-a koja e se odrati u Altenmarkt-Zauchenseeu imati startni broj 21.
Saturday, 11. December, 2004.
» Janica esta u dananjem Super G-u
Janica Kosteli zavrila je esta u dananjoj utrci FIS Svjetskog kupa u Super G-u odranoj u austrijskom Altenmarktu.
» Janica 6. u Altenmarktu!
Janica Kosteli ponovno je dola vrlo blizu prvog penjanja na postolje Super-Gja Svjetskog kupa ove sezone – zavrila je na odlinom 6. mjestu, sa samo par stotinki zaostatka. Dvije godine ranije, tijekom borbe za pobjedu na ovoj istoj stazi nije uspjela zavriti utrku.
» Izvueni startni brojevi enskog slaloma
Austrija je domain slaloma FIS Svjetskog kupa koji e se odrati ovu nedjelju. Veeras su drijebom izvueni startni brojevi.
Sunday, 12. December, 2004.
» Janica trea!
Danas je u austrijskom Altenmarkt-Zauchenseeu odrana slalomska utrka FIS Svjetskog kupa za ene.
» Janica Kosteli ponovno na postolju
Nakon dvije sigurne vonje, Janica Kosteli osvojila je nove bodove Svjetskog kupa u slalomu u Altenmarktu, voenom pred skromne dvije do tri tisue gledatelja. Pobjednica je Finkinja Tanja Poutiainen, kojoj je ovo trea pobjeda ove sezone.
Wednesday, 15. December, 2004.
» Prvi trening uoi spusta
Uoi novih utrka FIS Svjetskog kupa u spustu koje e se odati u Val d'Isereu 18. i 19.12.2004., ene su danas odrale prvi trening.
Thursday, 16. December, 2004.
» Drugi trening spusta za ene
Na dananjem drugom treningu spusta u francuskom Val d'Isereu Janica je uspjela poboljati svoj jueranji rezultat i s vremenom 1:43.67 zauzeti sedmo mjesto!
Friday, 17. December, 2004.
» Otkazan trening spusta
Uslijed snijega i openito loih vremenskih uvjeta otkazan je za danas planirani trening spusta za ene.
» Janica starta 25.
Budui da je dananji trei slubeni trening za utrku SVjetskog kupa u spustu otkazan Janica je imala dobar veleslalomski trening, dok za sutranju utrku Janica ima startni broj 25.
Saturday, 18. December, 2004.
» Spust otkazan
FIS utrka Svjetskog kupa spusta za ene u Val d'Isereu otkazana je zbog snijega i loih vremenskih uvjeta! Vjeruje se da e za sutranju utrku biti bolje vrijeme.
Sunday, 19. December, 2004.
» Drugi spust takoer otkazan
Zbog obilnih snijenih oborina i openito loih vremenskih uvjeta otkazan je i drugi spust Svjetskog kupa koji se trebao odrati u Val d'Isereu u Francuskoj. Za sada nije poznato da li e se ove dvije utrke nadoknaivati.
Monday, 20. December, 2004.
» Janici startni broj 23
Janica u sutranjoj utrci FIS Svjetskog kupa u Super G-u nosi startni broj 23.
Tuesday, 21. December, 2004.
» Janica prvi put ove sezone nije meu prvih15
Janica nas je u proteklim utrkama u Lake Louisu i Altenmarktu oduevljavala sa svojim rezultatima, te je i na ovoj utrci, na stazi Engiadina oekivala isto. Na toj istoj stazi je osvojila dvije zlatne medalje 2003. godine, ali je isto tako i pretrpjela straan pad 1999. godine. Ovog je puta Janica zaostala za pobjednicom, njemicom Hildom Gerg, za vie od jedne sekunde, te je zavrila na dalekom 16-om mjestu. To je bio prvi put odkada je zapoela sezona da Janica nije bila meu prvih petnaest.
» Janica zavrila utrku na 16. mjestu
Dananja utrka Super G-a u vicarskom St. Moritzu zavrila je sa naom najboljom skijaicom na 16. poziciji, uz prolazno vrijeme 1:16.17. Takav plasman Janicu nikako nije zadovoljio.
» Izvueni startni brojevi veleslaloma za ene
U St. Moritzu su veeras izvueni startni brojevi sutranje veleslalomske utrke za ene.
Wednesday, 22. December, 2004.
» Loa srea za Janicu
Janica Kosteli je propustila veliku ansu za jo jedan plasman na postolje u dananjoj utrci veleslaloma voenoj na zahtjevnoj stazi Engiadina u St. Moritzu. Skijaica iz Zagreba, koja je ovdje osvojila dvije zlatne medalje u veljai 2003., pala je u donjem dijelu staze nakon to je imala jedno od najbrih prolaznih vremena.
Sunday, 26. December, 2004.
» Janica provela Boi na Sljemenu
Janica je juer predveer imala trening na Sljemenu. Vozila je nekoliko rundi slaloma nakon ega je otputovala u Innerkrems (AUT) na daljnje treninge, a uoi nastupa na narednim utrkama veleslaloma i slaloma koje e se odrati u Semmeringu (AUT) ovoga tjedna. Vjerujemo da e Janica osvojiti odline plasmane.
Tuesday, 28. December, 2004.
» Janica peta u veleslalomu
Na dananjoj veleslalomskoj utrci Svjetskog kupa Janica je osvojila odlino peto mjesto. Nakon prve vonje, koju je postavio njen otac i trener Ante Kosteli, Janica je zauzela 9. mjesto, dok je drugu vonju neto bolje odvezla i uz ostale okolnosti zauzela ukupno 5. mjesto.
» Janica peta u veleslalomu u Semmeringu
Janica Kosteli zavrila je na odlinom petom mjestu u veleslalomskoj utrci voenoj danas u Semmeringu u Austriji po vrlo loem vremenu.
Wednesday, 29. December, 2004.
» Janica druga!
Nakon jueranjeg odlinog 5. mjesta u velesalomu, Janica je danas u slalomskoj utrci osvojila odlino 2. mjesto!
» Janica trei puta na pobjednikom postolju u slalomu!
Janica Kosteli trei puta ove sezone popela se na pobjedniko postolje u slalomu Svjetskog kupa. Zavrila je na odlinom drugom mjestu u zadnjoj utrci ove godine, koja je voena u Semmeringu pred vie od deset tisua gledatelja.

 « Arhiva vijesti
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr