ev ilaçları kolit
 
 
18/07/2024 - 22:42
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Arhiva vijesti - 10. mjesec 2003
Tuesday, 07. October, 2003.
» Janica ponovno na operaciji
U klinici u austrijskom gradu Schrunsu kasno sino je obavljen artroskopski zahvat na desnom koljenu pobjednice Svjetskog skijakog kupa Janice Kosteli, koji je izveo dr. Christian Schenk. Dr. Schenk je izrazio zadovoljstvo ishodom operacije.
Tuesday, 14. October, 2003.
» FIS Svjetski kup na Sljemenu!
Iako zbog rehabilitacije nije mogla prisustvovati prvoj novinarskoj konferenciji povodom premijerne utrke Svjetskog kupa na Sljemenu, Janica Kosteli je svoje oduevljenje pokazala na video poruci.

"Uvijek je gut skijati pred domaom publikom. Vjerujem kako neu imati tremu, bit e mi to dodatan motiv," poruila je najbolja svjetska skijaica.
Thursday, 23. October, 2003.
» Janica u Soeldenu samo kao navijaica
Janica Kosteli prisustvovat e otvaranju sezone u Soeldenu ovog vikenda ali naalost samo kao navijaica svog brata Ivice te Nike Fleiss i Ane Jelui.
Saturday, 25. October, 2003.
» I Janica u Soeldenu
Janica Kosteli u drutvu uveliala je ovogodinje otvaranje Svjetskog kupa svojim dolaskom i prisutnou u cilju. Svakako Janica je dola bodriti svoje prijateljice iz reprezentacije Niku i Anu te im na takav nain pokuati pomoi.
Sunday, 26. October, 2003.
» Janica bodrila brata
Janica Kosteli zajedno s Caroline Lalive izrazila je zadovoljstvo dananjim Iviinim veleslalomskim vonjama. Bez daljnjega, bilo joj je drago vidjeti kako je Ivica u veleslalomu konano spojio dvije odline vonje i na taj nain osvojio 12. mjesto. Janica i Caroline su bile Iviina najvea podrka.

 « Arhiva vijesti
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr