christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
14/07/2024 - 05:46
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Arhiva vijesti - 01. mjesec 2003
Thursday, 02. January, 2003.
» Kostelii radno u novu godinu
Ve smo rekli da e najbolja svjetska skijaka obitelj Novu godinu doekati u Innerkremsu, ali je novost da su Kostelii prve sate 2003. godine proveli u svom stilu - radno! Dok se veina mamurno vraala kuama, Janica i Ivica su pod budnim okom tate Ante krenuli na trening i to u 7 sati ujutro!
Friday, 03. January, 2003.
» U Bormiju do tisuice!
Hrvatske e skijaice slijedei vikend provesti u talijanskom zimovalitu Bormiju, gdje e u subotu voziti veleslalom, a u nedjelju slalom Svjetskoga kupa. Tamo e naa reprezentacija biti u punom sastavu -Janica Kosteli i Ana Jelui vozit e obje utrke, a Nika Fleiss onu slalomsku.
Saturday, 04. January, 2003.
» Janici pad odnio pobjedu
Janica Kosteli naalost nije zavrila veleslalomsku utrku u talijanskom zimovalitu Bormiju. Najbolja je svjetska skijaica pala nekoliko vrata do cilja i ostavila nas u dvojbi je li ta, dotad sjajno voena, druga vonja bila dovoljna za njezinu prvu veleslalomsku pobjedu u karijeri. Ipak sreom, pad, a potom i udarac u reklamni pano, nije ostavio tee posljedice.
» U roendanskoj vonji kree druga
U nedjeljnom slalomu u Bormiju Janica Kosteli imat e startni broj dva.
» Janica Kosteli pala na putu prema pobjedi
Nakon niza impresivinih utrka u kojima je na cilj dolazila meu prve tri, janica Kosteli nije uspjela zavriti zahtjevan veleslalom u Bormiju. Tamo je naime pobjedila vicarka Sonja Nef. Trostruka Olimpijska pobjednica, koja je odbrojila drugo najbolje vrijeme u prvom krugu, samo 40 stotinki iza pobjednice, pala je pred zadnjim vratima u posljednjem krugu, ciljajui na novo najbolje vrijeme.
Sunday, 05. January, 2003.
» Janica najuvjerljivija u Svjetskom kupu!
Neki su mislili da Janica Kosteli moda
nee nastupiti na slalomu u Bormiju. Govorili su da je pad u veleslalomskoj utrci bio prevelik ok, a tu su bile i tjelesne posljedice - lagani potres mozga i natuen palac ruke. "Da, imala sam jaku glavobolju, ali na sve to zaboravite im doete na vrh staze"-govorila je Janica. U svome stilu, to su za Janicu ipak bile sitnice, a skepticima je pokazala da se sve moe kad se hoe.
» Pobjeda za roendan
Prije etiri godine Janica Kosteli proslavila je svoj 17 roendan u St Antonu pobjedivi po prvi puta u kombinacijama na prvenstvu Svjetskog kupa. Tada je u slalomu na cilj dola trea. Ove je godine postigla jo vei uspjeh, ostavivi svoje protivnice iza sebe za vie od 2 sekunde. Samo dan nakon nezgodnog pada u veleslalomskoj utrci, trostruka se Olimpijska pobjednica borila jo jae da osvoji 18 utrku Svjetskog kupa u njenoj karijeri.
Monday, 13. January, 2003.
» I Janica bi ula u drugu vonju!
Kao predvozaica slaloma skijaa u Svjetskog kupa u Bormiju, Janica Kosteli ostvarila je odlino vrijeme. Prvi je lauf odvozila za 55.29 sekundi, to bi joj bilo dovoljno za 47. mjesto. to znai da je iza sebe ostavila 13 vozaa! I to vozei s pola snage!
Tuesday, 14. January, 2003.
» Janica u Cortini
Janica Kosteli e od srijede do nedjelje boraviti u talijanskoj Cortini d'Ampezzo, gdje e voziti ak etiri utrke Svjetskoga kupa. Krenut e sa superveleslalomom, koji je prebaen iz Innsbrucka, da bi u petak vozila novi superveleslalom.
Wednesday, 15. January, 2003.
» Janica ponovno meu prvih deset
Janica Kosteli se u Cortini d'Ampezzo ponovno plasirala meu prvih deset, stigavi na cilj sedma u prvoj od dvije Super-G utrke. Trostruka Olimpijska pobjednica sigurno se spustila niz teku «Tofana» stazu i izgubila od pobjednice, Carole Montillet, za 81 stotinku. Od tree plasirane, Njemice Hilde Gerg, izgubila je za manje od tri desetinke.
» Janici novih 36 bodova
Iako nije pobijedila, niti stajala na pobjednikom postolju, Janica Kosteli blistala je u Cortini d'Ampezzo. U svom omiljenom skijalitu, gdje je debitirala u Svjetskom kupu 1998. godine, Janica je u utrci superveleslaloma osvojila sedmo mjesto i novih 36 bodova. Te se, uza to to je ouvala uvjerljivo vodstvo u ukupnom poretku, i u poretku superveleslalomaica popela na tree mjesto!
Thursday, 16. January, 2003.
» Janica u spustu kree 11.
U etvrtak je u Cortini d'Ampezzo voen trening spusta, nakon kojeg je obavljen i drijeb startnih brojeva za subotnju utrku. Janica Kosteli trening je zavrila 20., a u subotu e sa starta krenuti 11. “Nisam ba napadala kako mogu, ali sam zadovoljna. I sa treningom i sa startnim brojem” - rekla je nakon treninga Janica.
Friday, 17. January, 2003.
» Obraam se ovim priopenjem cjelokupnoj hrvatskoj, europskoj i svjetskoj javnosti povodom zlonamjernog i grubog napada u hrvatskom tjedniku "Nacional" koji je putem novinskih agencija prenesen u cijeli svijet.

Duboko sam pogoen i zgroen natpisima o meni i mojoj obitelji u tjedniku "Nacional" i naim dovoenjem u vezu s najveim zlom u povijesti ovjeanstva – nacizmom.
» Nakon sedmog mjesta, Janica dohvatila i peto
Samo dva dana nakon to je u superveleslalomskoj utrci Svjetskog kupa u Cortini d'Ampezzo osvojila vrlo dobro sedmo mjesto, Janica Kosteli dodatno je popravila rezultat i dojam u tom talijanskom zimovalitu. U jo jednom superveleslalomu Janica je bila peta, osvojila 45 bodova i vjerojatno unitila svaku nadu da neka druga skijaica moe do Kristalnog globusa! Naime, na Janiinom kontu ve ih ima 1136...
» Janica sve bolja u superveleslalomu
Janica Kosteli se ponovno nala meu prvih deset skijaica u drugom superveleslalomu u Cortini d'Ampezzo, gdje je pobjedila njena prijateljica Renate Goetschl, a slijedila ju je Alexandra Meissnitzer. Trostruka olimpijska prvakinja zaostala je za njom 40 stotinki, ali je to nije previe brinulo. Njena najvea protivnica u Svjetskom kupu, Karen Putzer, osvojila je tek nekoliko bodova vie, stigavi etvrta, dok je Janica bila peta. Janici je bilo drago to se prvakinja Svjetskog kupa 2000. godine oporavila nakon ozlijede koljena u spustu u Lenzerheideu.
Saturday, 18. January, 2003.
» Janici i spustaki bodovi
U etvrtom spustu Svjetskoga kupa skijaica Janica Kosteli osvojila je osmo mjesto, te svoj ukupni saldo poveala za 32 boda. U Cortini d'Ampezzo najbolja je svjetska skijaica odvozila vrlo dobro, bez greaka, a pogotovo u donjem dijelu staze, u kojem je imala tree vrijeme.
» Janica 8. u spustu u Cortini
Janica Kosteli je ponovno ula meu prvih deset u Cortini d'Ampezzo. To je bio ve 4. spust ove sezone, a osvojila ga je njena draga prijateljica, Renate Goetschl, pobjednica i jueranjeg superveleslaloma. Janica je bila 8., te je od nje izgubila za sekundu. Od treeplasirane, Michaele Dorfmaister, izgubila je za 68 stotinki. Karen Putzer je bila 6., ali nije osvojila mnogo bodova na Janici kojoj je ovo prvi put da ovdje ue meu prvih deset u spustu. Danas je ponovno vozila suzdrano jer joj je uglavnom bilo bitno da na cilj stigne zdrava.
Sunday, 19. January, 2003.
» Janica druga u Cortini d'Ampezzo
Janica Kosteli zavrila je tjedan u Cortini d'Ampezzo sa nevjerojatnim drugim mjestom na moda najkompliciranijem veleslalomu ove sezone, a pobjedila je veanka Anja Paerson. Paerson, koja nikada prije nije osvojila veleslalom Svjetskog kupa, pobjedila je Janicu za 1.10 sekundi dok je Talijanka Karen Putzer, pobjednica Val d'Iserea i Semmeringa bila trea sa 1.43 sekunde.
» Janica briljantno sa 14. do drugog mjesta!
Jo je jednu briljantnu utrku odvozila Janica Kosteli i jo je jednom pokazala da je najbolja svjetska skijaica, te da su njezine mogunosti nesluene! Maestralnom drugom vonjom Janica je sa 14. stigla do drugog mjesta veleslalomske utrke Svjetskoga kupa u Cortini d'Ampezzo! «Dogaalo se i da netko s jo loijim vremenom iz prve vonje ostvari na kraju odlian plasman» - u svom je stilu skromno rekla Janica. Pa ipak, sjajnu drugu vonju nije mogla osporiti.
Tuesday, 21. January, 2003.
» Janici i nagrada HOO-a
Na Velikom danu hrvatskog sporta u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog Janica Kosteli dobila je jo jednu vrijednu nagradu za svoje dosege u 2002. godini. etverostruka osvajaica medalja na Olimpijskim igrama u Salt Lake Cityu proglaena je sportaicom godine u izboru Hrvatskog olimpijskog odbora!
Thursday, 23. January, 2003.
» Janica poziva na korektno navijanje
Najbolja svjetska skijaica, Janica Kosteli, u etvrtak je otputovala u Maribor, gdje ju narednog vikenda oekuju veleslalomska i slalomska utrka Svjetskoga kupa. Janica je prethodne dane trenirala te dvije discipline u Innerkremsu, te se jako raduje nadolazeim ispitima.
Friday, 24. January, 2003.
» Izvueni startni brojevi za veleslalom u Mariboru
drijebom je odlueno da u subotnjoj veleslalomskoj utrci u Mariboru, Janica Kosteli kree sa startnim brojem 2. Uz Janicu, natjecat e se i Ana Jelui koja ima startni broj 57. te Nika Fleiss koja kree 63.
Saturday, 25. January, 2003.
» Janici 17. veleslalomsko mjesto, u nedjelju kree 5.
Na stazi koja favorizira one vie rangirane skijaice, kako su je nazvale Nika Fleiss i Ana Jelui, Janica Kosteli osvojila je 17. mjesto. Bio je to veleslalom u Mariboru, na kome je pobijedila veanka Anja Paerson, dok je Nijemica Martina Ertl zauzela tree mjesto, to je njezin najbolji rezultat od pobjede u Soldenu 2000.
» Janica pomalo iscrpljena stigla na cilj 17.
Janica Kostelije zavrila poslijednju veleslaomsu utrku Svjetskog kupa u St Moritzu sa razoaravajuim 17. mjestom, daleko iza pobjednice, Anje Paerson. Bilo je to veliko izneneenje jer je u zadnjoj utrci u Cortini d'Ampezzo, na cilj stigla druga. Trostruka Olimpijska pobjednica je od veanke izgubila za 2.20 sekundi u prvoj vonji. Neto bra bila je popodne, ali ne i dovoljno da postigne nevjerojatan zgoditak kao u Italiji. Sasvim je mogue da Zagrebaka skijaica osjea pritisak zbog intenzivnog tempa ovdje na Svjetskom kupu, unato brojnoj podrci njenih navijaa. Ona je, naime, jedna od rijetkih skijaica koja se natjee u svim disciplinama!
» Jo jedna nagrada za Janicu
U Mariboru je Janica Kosteli primila nagradu Europskog sportskog novinarstva za najbolju sportaicu Europe u 2002. godini.
» Janica primila infuziju
Janica Kosteli vozit e nedjeljni slalom u Mariboru, unato tome to se cijelu subotu nije osjeala dobro.
Sunday, 26. January, 2003.
» Janica jo jednom na postolju
Janica nas je danas jo jednom impresionirala stigavi na cilj druga unato zdravstvenim problemima. Naime, imala je bolove u trbuhu cijeli vikend. Poslijednji enski slalom prije Svjetskog prvenstva zavrila je odmah nakon pobjednice, Anje Paerson.
» Janica u Mariboru uzela mali Kristalni globus
U velikoj bitki sa svojim zdravljem i protivnicama, Janica Kosteli u Mariboru je na Zlatnoj lisici uhvatila prvi cilj ove sezone, i teoretski osigurala pobjedu u ukupnom poretku slalomaica. Taj je mali Kristalni globus Janica potvrdila drugim mjestom u utrci u koju je snjena kraljica ula pod - infuzijom! Naime, u subotu se Janica cijeli dan osjeala loe, odvozila dvije veleslalomske utrke i u veernjim satima, sasvim blijeda i shrvana, primila infuziju. Ista je procedura vladala Mariborom i u nedjelju.

 « Arhiva vijesti
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr