ev ilaçları kolit
 
 
18/07/2024 - 23:03
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Arhiva vijesti - 11. mjesec 2002
Friday, 08. November, 2002.
» Janica svjetska sportaica godine!
Janica Kosteli navikla je na status glavne zvijezde, gdje god se pojavi, ali ovaj put ni sama nije znala zato. Naime, u strogoj tajnosti naa je skijaica proglaena najboljom sportaicom svijeta u izboru engleske producentske televizijske kue Trans World Sport!

Hrvatski skijaki savez je u zagrebakom hotelu Opera organizirao uobiajenu konferenciju za novinare, koja je ove godine zbog postoperativnog oporavka (slijepo crijevo) i kontinuiteta treninga na austrijskom ledenjaku Hintertuxu Janice Kosteli, sa listopada pomaknuta na studeni. Uz mnotvo novinara, presici su nazoili predstavnici sponzora i prijatelji hrvatskoga skijanja i obitelji Kosteli.
Thursday, 14. November, 2002.
» Uspjean start na amerikom tlu.
Samo nekoliko dana nakon dolaska na ameriko tlo, Janica Kosteli odvozila je i prvu utrku. U Lovelandu, u amerikoj dravi Colorado, Janica je odvezla prvu FIS utrku Nor-Am serije, te osvojila osmo mjesto u veleslalomu, sa sekundom i 12 stotinki zaostatka za pobjednicom Hosp.
Friday, 15. November, 2002.
» Janica za korak bolja.
Dan nakon prve FIS utrke Nor-Am serije, hrvatske su skijaice odvozile jo jednu veleslalomsku utrku u Lovelandu, u amerikoj dravi Colorado. Janica Kosteli za jedno je mjesto popravila svoj plasman, te ovaj put zavrila sedma.
Sunday, 17. November, 2002.
» Janica najbra u Winter Parku.
Stigla je i prva ovosezonska pobjeda! U slalomskoj FIS utrci Nor-Am serije u amerikom gradu Winter Parku Janica Kosteli osvojila je prvo mjesto sa startnim brojem 19 i jo jednom zadivila svijet bijelog cirkusa. "Staza je bila dosta teka, a Janica, unato pobjedi, ima jo rezervi" - prenio je direktor reprezentacije Vedran Pavlek.
Monday, 18. November, 2002.
» Janici drugo mjesto.
U posljednjoj slalomskoj FIS utrci Nor-Am serije u amerikom gradu Winter Parku, Janica Kosteli osvojila je drugo mjesto. Dan nakon slalomske pobjede, Janica je potvrdila da dolazi u vrhunsku formu neposredno uoi nastavka Svjetskog kupa.
Friday, 22. November, 2002.
» Janica na veleslalomskom postolju!
Janica Kosteli ponovo nas je razveselila! Sjajnim veleslalomskim nastupom na svojoj zlatnoj olimpijskoj stazi u Park Cityu, Janica je doskijala do treeg mjesta i popela se na pobjedniko postolje. Prvi put u karijeri Janica se smjeila sa postolja nakon jedne veleslalomske utrke u Svjetskom kupu.
Saturday, 23. November, 2002.
» 14. pobjeda za Janicu Kosteli
Janica Kosteli je zapoela svoju slalomsku sezonu jednako tako kako ju je i zavrila prole zime u Flachau-u - s pobjedom. Trostruka Olimpijska pobjednica je jo jednom pokazala dominaciju nad suparnicama na tehniki zahtjevnom slalomu u Park City-u i osvojila svoju 14. slalomsku utrku u svjetskom kupu s prednou od sedamdeset stotinki pred francuskinjom Christel Pascal, dok je Sabine Egger, pobjednica svjetskog kupa u slalomu 1999, bila trea, ispred Laure Pequegnot, pobjednice svjetskog kupa u slalomu 2002.
Friday, 29. November, 2002.
» Janiin hat-trick!
Janica Kosteli, najbolja svjetska skijaica, kao da si je rezervirala mjesto na pobjednikom postolju. I na treoj utrci amerikoga dijela Svjetskog kupa, etvrtoj ovosezonskoj, Janica je bila na postolju. O kojoj god se disciplini radi, ime Janice Kosteli glasno se izgovara, proglaenje pobjednika ne ide bez nje. U Aspenu je naa skijaica bila druga u superveleslalomu, a samo ju je est stotinki sekunde dijelilo i od broja jedan!
Saturday, 30. November, 2002.
» Prvo pobjedniko postolje iz superveleslaloma za Janicu u Aspenu
Janica Kosteli je postigla jo jedan fenomenalan rezultat u Aspenu danas, zavrivi druga u prvom superveleslalomu sezone, tek est stotinki iza vodee skijaice u toj disciplini, njemice Hilde Greg. Ovo joj je tree uzastopno postolje u tri discipline - i kakav senzacionalan rezultat!

 « Arhiva vijesti
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr