christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
17/01/2019 - 04:42
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb (CRO), 01.01.2014.
Blog Janice Kostelić: U 2014. iskoristimo priliku za sreću!
Stigla nam je i 2014. Imali smo drugačije planove, veselili smo se ponovnom druženju na Sljemenu kao što smo to činili posljednjih devet godina, međutim priroda je htjela drugačije.

Protiv prirode ne možemo, pa smo desetgodišnjicu Vip Snježne kraljice morali odgoditi za 2015.

I kako su nam se svi planovi promijenili u posljednjih 10 dana, Novu smo dočekali u Innerkremsu, u mjestu gdje je čekamo uvijek kad nema nešto drugo u kalendaru.

Budući da je i City Event u Münchenu, koji je trebao biti 1. siječnja, otkazan isto kao i Vip Snježna kraljica, tako je naš plan pao na – Innerkrems i uobičajen ritam. Ujutro trening, nakon večere rano u krevet. Kao i svaki običan dan. Jer, ujutro nas je opet čekao trening.

Zagreb je zamijenio talijanski Bormio, pa će nam to biti i prva utrka u novoj godini. Družit će se skijašice i skijaši, a mene posebno ove sezone vesele i ženske utrke, jer mislim da je taj dio Svjetskog kupa i te kako zanimljiv. Jako mi je drago što se vratila Marlies Schild i nadam se da će nastaviti osvajati, jer ona je ipak još iz ‘mog vremena’ i zato sam posebno sretna zbog njezinih pobjeda :)

Nadam se da će i Ivici siječanj donijeti bolje dane i dobro početi, s obzirom da ove sezone baš ne briljira posebno.
A nadam se da će i na Sljemenu uskoro ipak pasti snijeg. Pa da, iako nije bilo utrke ove sezone, ljudi iskoriste to ‘naše brdo’ kad ga već imaju pred nosom. Znam da nije Kronplatz, ali sad kad baš i nema novaca, ako je Sljeme nama dobro za treninge, vjerujem da onda može biti i svima ostalima za uživanje u snježnim radostima. :)

Dok čekamo da nam Sljeme zabijeli snijeg, uz puno dobrog skijanja, ja ću vam u 2014. zaželjeti i puno smijeha, i to iskrenog smijeha. Jer, prečesto se smijemo s kiselim ili prijetvornim osmijehom na licu… Želim vam puno zdravlja, nemojte biti pohlepni i uživajte u sreći kad dođe. U stihovima jedne pjesme od Pipsa kaže: “…sreća ide u valovima” :) Samo je trebamo znati prepoznati kad dođe i onda iskoristiti priliku. I vjerovati…

Sretna vam 2014.! :)

Janica
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr