christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
17/01/2019 - 13:04
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb (CRO), 12.12.2013.
Blog Janice Kostelić: Jedva smo dočekali Europu :)
Europa, Amerika, Kanada, Amerika i napokon opet Europa :) Tako smo se otprilike 'skitali' u posljednja tri tjedna, ali svima nam je odmah laknulo čim smo se opet vratili u Europu. I mogu samo reći - konačno!

Amerika je super lijepa, i volim otići tamo, i volim i snijeg tamo, ali nekako se nikada ne diše punim plućima (možda i zato što se stalno boravi između 3000 i 3900 metara nadmorske visine, samo što je za razliku od Europe na tim visinama šuma pa se ne kući koliko si visoko :)). Ove godine je tom 'težem' disanju doprinijelo i to što nismo briljirali tamo. Rezultati nas nisu mazili, a i maksimalno smo se smrzavali i na kraju nas je Amerika 'ispratila' sa čak -37!?

No, sad nastavljamo s utrkama u Europi i ako ništa drugo u Francuskoj i Italiji se bar dobro jede. Pa, ako nam i dalje rezultati budu nešto lošiji (što se ipak nadam da neće), možemo se utješiti s finom papicom :).

S povratkom u Europu, već odmah gledamo i prema Sljemenu, jer još je manje od mjesec dana ostalo do Vip Snježne kraljice. Jubilarne :) Čujem da su napravili stazu jer je bilo dovoljno hladno i to me baš razveselilo, budući da ćemo onda nakon Božića moći ostati doma i trenirati. I tome se stvarno jako veselim jer već dugo nismo bili doma. A to fali…

No, s povratkom u Europu sad smo i tome još bliži ;)

Janica
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr