christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
19/01/2019 - 02:20
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb (CRO), 24.10.2013.
Blog Janice Kosteli: Kree skijanje i uivanje :)
Jo malo. Napokon. :) Odbrojavamo dane, a uskoro emo i sate do poetka nove sezone. Sezone, koja e, sigurna sam, opet biti izvrsna. I pomalo posebna. Jer, osim ve 'regularnog' Svjetskog kupa, u kojem ne sumnjam da e kao i uvijek biti fantastinih utrka i dvoboja, ekaju nas Olimpijske igre u Soiju, te ono to je jo blie srcu, ove sezone proslavit emo i 10 godina Snjene kraljice.

Ve 10 godina... Kako je proletjelo to vrijeme. Zlatni medvjed kao da je bio nedavno...

No, prije toga, Sljemena i Igara, imat emo ve puno odraenih utrka, a 'opipavanje' snaga ve je tradicionalno u Sldenu. Ja sam se ove sezone zbog mog 'remonta' malo kasnije prikljuila ekipi na skijanju, ali zato je zadovoljstvo i srea bila jo vea. Stvarno uivam. Jo kada sam i vidjela kako Ivica, Natko i ekipa odrauju treninge...

Jako marljivo treniramo u svojoj bazi na Hintertuxu, bili smo i u Sldenu i tamo odradili nekoliko treninga, isprobali stazu prije vikenda i sve je izgledalo stvarno dobro.

Sreli smo se i s Tinom Maze, vladaricom iz prole sezone, koja je ba u Sldenu najavila koliko bi mogla biti dobra. Vidjet emo to e nam ponuditi na otvaranju ove sezone, a bit e zanimljivo vidjeti kod cura i jo puno, puno toga. O mukoj utrci da i ne priam... :)

Nadam se da ete i vi biti s nama, ja u se uvijek drati one svoje 'neka pobijedi najbolji', a vjerujem da emo svi skupa uivati... Bar onoliko koliko ja trenutno uivam ;).

Janica
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr