christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
17/01/2019 - 13:11
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb (CRO), 18.07.2013.
Blog Janice Kosteli: Mljetovanje, pa ronjenje s kitovima
Hej dragi moji... Nije me bilo jedno due vrijeme, malo da se odmorite od prole sezone :) Za skijae odmora nema. Ili ako ga je bilo, bilo ga je vrlo malo.

Koliko sam vidjela svi su marljivo odraivali proljetne treninge, onda se malo odmorili, a sad su ve svi ponovo u novom, ljetnom treningu. Pa i Ivica. Ipak je pred svima njima olimpijska sezona i svi je ele doekati maksimalno spremni.

Mi smo svoj proljetni dio odradili na Mlltalu, a onda je, ako ve niste zaboravili ;), Ivica obavio operaciju koljena kako je i planirao. Sva srea, sve je prolo super, zahvat je ak bio i manji nego je oekivao i Ivica je ve opet na skijanju. A to je ono najbitnije :)

Osim Ivice, i ja sam nedavno isto ila na remont koljena, jer ipak nas eka olimpijska sezona ;) alim se, naravno, ja sam obavila – redovni servis ;) Ali, jo nisam na snijegu. Malo sam si produila Mljetovanje, pa uivam u moru, suncu, vjebanju, ljenarenju… onako klasina ljetna "ni brige ni pameti" uivancija :)

Oboavam Mljet gdje je ronjenje jedna od mojih najdraih zanimacija, nikada se toga ne mogu dovoljno nauivati. I ova tri tjedna su mi nekako uvijek premalo. Iako, nisam ba stalno "pod vodom". Po ljeti je tu uvijek i neka dobra knjiga. Toplo preporuam knjige Srce borca i Razmiljanje borca (knjige su bazirane na borilakim sportovima, ali su vrlo upotrebljive u svakodnevnom ivotu i problemima koji nas snau svakoga dana). Ponajvie uivancije je u predivnim prizorima koje nam prua ovo nae savreno Jadransko more.

Uskoro naputam Mljetovanje i putujem daaaaleko kako bih, ni vie ni manje, nego ronila s kitovima :) Prole godine sam ronila s bijelim morskim psima u Australiji, a ove godine sam se odluila za neto vei "zalogaj" :)

Idem se ja sad jo malo baciti u nae lijepo more, "protegnuti" koljeno i – uivati. A do sljedeeg javljanja, i vama elim bar mrvicu takvog uivanja u ljetu…

Janica
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr