christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
18/01/2019 - 11:45
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb (CRO), 20.03.2013.
Blog Janice Kosteli: Kraj, a ba nam je krenulo :)
Prolo je nekoliko dana otkako je zavrila sezona, i ba neto razmiljam, koliko god sam sretna to je gotovo, s druge strane mi je i ao, jer nam je ba krenulo :)

Dobro, alu na stranu, bila je to jo jedna stvarno zanimljiva sezona. Bilo je svega, od fantastinih utrka, neizvjesnosti, spektakla, naalost i ozljeda, odgoda... Ali, to je sve sastavni dio skijake sezone.

ao mi je samo to sad na kraju Svindal nije imao priliku do kraja se boriti za Veliki globus, no, na vrijeme ne moe utjecati. Moda bi bilo bolje da se to finale ne ugura u tjedan dana, nego da se malo rastegne, moda na desetak dana, kako bi se eventualno mogla odvoziti i neka odgoena utrka. No, kako god bilo, bez obzira na te odgoene utrke na zavrnici, Hirscher je svojim skijanjem cijele sezone stvarno zasluio ukupnu pobjedu. Isto tako, ono to je Tina napravila mislim da e teko netko ponoviti i u mukom i enskom skijanju.

Kao i svake godine, u Lenzerheideu smo imali zavrni party i bilo je ba super. Za svirku su od skijaa bili zadueni Ivica, Andre Myhrer i Jan Hudec, dok su Elizabeth Grgl i Anna Swenn-Larsson bile pjevaice. S obzirom da nitko od njih nije profesionalni glazbenik, bilo ja stvarno odlino, a mene je iznenadila Liz, za koju sam bila ula da zna dobro plesati, ali nisam znala da tako dobro i pjeva. enski dio publike bio je, naravno, oduevljen s dekima koji su svirali :) Valjda ima neto u tome da smo mi ene lude za frajerima s gitarom :)

Ustvari, kad bolje razmislim, te partyje bi trebalo malo ee organizirati. I ovako je sve preozbiljno u Svjetskom kupu, treba se malo opustiti i zabaviti... Tko zna, moda sljedee sezone? ;)

Janica
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr