christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
23/02/2019 - 00:43
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Mnchen (GER), 26.02.2013.
Blog Janice Kosteli: U Kvifjell sa sjeanjem na Schladming
Pribliavamo se polako kraju sezone, oekuju nas jo samo dvije stanice prije one posljednje, Lenzerheidea, a na putu prema Norvekoj idealno je vrijeme za malo predahnuti i rezimirati sjeanja na Svjetsko prvenstvo...

U Schladmingu smo ve bili toliko puta i mislila sam da ne moe biti neto puno drugaije, ali ipak je bilo. Organizatori su se stvarno potrudili i sve je u tom organizacijskom smislu bilo fenomenalno napravljeno. Domaini su zadnji dan doekali i svoju pravu fetu sa zlatom Marcela Hirschera u slalomu i mislim da je on sa svim pritiskom koji je imao stvarno sjajno napravio posao. Uostalom, cijelu sezonu ga tako radi, pa tako neto nije niti udno, ali nije ba lako kad ima toliki teret na leima...

No, jo bolji posao od njega je napravio Ted Ligety. Vjerojatno je malo tko oekivao da e uzeti tri zlata, ali ovjek se tako dobro skija i otpoetka sezone i stvarno samo - kapa dolje.

I mi smo se zadovoljni oprostili od Schladminga jer je Ivica ostvario ono to je htio. Doli smo tamo skijati i uivati, a uz to je uzeo i jo jednu svjetsku medalju i bilo je to sve u svemu uspjeno Svjetsko prvenstvo. Lijepo je bilo vidjeti i toliko naih mladih na okupu, i nadam se da emo uskoro pamtiti od njih i vie od uklizavanja Zubia Neureutheru (sreom i jedan i drugi su neozlijeeni izali iz tog dvoboja) :)

Moram spomenuti sa enske strane Tinu koja je bila vrhunska na cijelom Svjetskom. Treba od nekuda izvui svu tu energiju za sve, wow!!

Nije mi obiaj estitati unaprijed, jer nikad nije gotovo dok nije gotovo... ali, nekako je ve davno postalo jasno da e Tina vjerojatno uzeti Veliki globus, a sada jo samo uskoro slijedi ta "formalnost" da joj ga predaju u ruke :)

Pozdrav s aerodroma u Mnchenu, sutra via Kvitfjell ;)

Janica
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr