christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
19/01/2019 - 06:14
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Schladming (AUT), 05.02.2013.
Blog Janice Kosteli: Neka me Ivica stigne i s pobjedama
Volim sijeanj, volim Rusiju, volim more, volim Zagreb, volim Rijeku…volim Hrvatsku :) Tako bi otprilike mogla saeti ovo moje javljanje, ali... krenimo redom. Od sijenja.

Nekako nam u pravilu, bar posljednjih godina, taj mjesec donese puno veselja, jer, uz to to je u sijenju i sljemenska utrka, prepun je i velikih tradicionalnih utrka od Adelbodena, Wengena, pa do Kitzbhela. A kako to tamo izgleda moete vidjeti i iz moje sliice, ali i iz ove snimke od prije nekoliko godina na Youtubeu - od 0 do 60 km/h doete za 2,84 sekunde! Pa ti onda kupuj Porschea :)

No, Ivica voli te staze, i uvijek postie super rezultate. Tako je bilo i ove godine. Stvarno smo svi presretni rezultatima koje je postigao, a ja sam jo posebno happy, jer bratko sad ima vie postolja od mene. Sad jo samo ekam da me stigne i s pobjedama... :)

Jedno postolje od svojih 57 Ivica je ostvario u Moskvi, koja me stvarno oduevila. Prole godine sam bila prvi put u Rusiji kad se vozilo u Soiju da se 'preispita teren' za Olimpijske igre sljedee godine, i ve mi se tad Rusija jako, jako svidjela. A sad jo i Moskva... Stvarno me oduevila. Uz to, lijepo je i kad su muka i enska utrka zajedno, pa malo vidim i curke. A u Rusiju u sigurno otii nekom prilikom u dui posjet, kao turist, da puno bolje upoznam i Moskvu, ali i cijelu zemlju. Dobro, vjerojatno ne ba cijelu, jer je malo prevelika :), ali, koliko god bude mogue vie. Jednostavno, oboavam Ruse i njihov mentalitet koji funkcionira na principu 'ne dira me, ne diram te'. :)

Nakon oduevljenja u Moskvi uspjela sam uhvatiti i nekoliko dana doma u Rijeci prije poetka Svjetskog prvenstva i to je isto bilo super. Prisustvovala sam vjenanju svoje drage prijateljice Ane, a naravno, nisam propustila niti malo uivati u pogledu na more koje oboavam. Odlazak doma, u Rijeku, uvijek me oraspoloi i osvjei za nastavak sezone, a u ovoj jo imamo puno posla. Sad poinje Svjetsko prvenstvo u Schladmingu, i valjda e se uspjeti nekako odrati utrke, jer je prognoza vremena za prvi tjedan jako loa. Svi nas, naravno, pitaju to oekujemo, koji su ciljevi? Vrlo jednostavno – mi oekujemo dobro se zabaviti i skijati usput :) Pa emo vidjeti to e ispasti...

Janica
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr