christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
23/02/2019 - 02:39
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb (CRO), 28.01.2010.
"dm damSKI kup" u subotu na Sljemenu
150 rekreativnih skijaica u subotu, 30. sijenja bori se na Sljemenu za naslov prve dame "dm damSKI kupa" 2010. Sve skijaice nosit e bro Biser mudrosti - simbol borbe protiv raka vrata maternice.

Na sljemenskom Bijelom spustu u subotu, 30. sijenja 150 rekreativnih skijaica iz cijele Hrvatske okuat e svoju vjetinu i brzinu u veleslalomskoj utrci naziva "dm damSKI kup", najavili su organizatori dm i Hrvatski skijaki savez na dananjoj konferenciji za novinare. Ovo jedinstveno natjecanje odrava se drugu godinu za redom, a i ovog puta dm jami dobru zabavu na snijegu koja e se odvijati pod strunim okom Hrvatskog skijakog saveza.

Kroz veleslalomska e se vrata u otroj konkurenciji za to bolje prolazno vrijeme boriti i dame iz javnog ivota kao to su Lana Klingor, Sandra Bagari, Martina Tomi, Nevena Rendeli... Na Sljemenu e hrabrim natjecateljicama, uz hrvatsku kraljicu skijanja Janicu Kosteli, podrku dati i nae skijake reprezentativke Ana Jelui, Nika Fleiss, Matea Ferk. Za okupljene navijae dm je priredio i ukusnu okrepu, pa e se tako gledateljima posluivati domai grah, ajevi Biofarm i kuhano vino, a za odlian glazbeni program pobrinut e se DJ-i radija Antena Zagreb. Graanima je osiguran prijevoz ZET-ovim autobusima svaki puni sat na relaciji Mihaljevac-Sljeme.

Sve skijaice e na Sljemenu nositi bro "Biser mudrosti", simbol borbe protiv raka vrata maternice, a koji se tijekom zadnjih sedam dana, povodom obiljeavanja etvrtog Europskog tjedna borbe protiv raka vrata maternice, mogao dobiti u dm-u u zamjenu za 10 bodova na Active Beauty kartici.

"Posebno nas veseli to emo ove godine damSKI kupom na Sljemenu simbolino zavriti Europski tjedan prevencije raka vrata maternice. Na taj nain emo jo jednom skrenuti panju svim enama o vanosti prevencije raka vrata maternice i sa Sljemena glasno poruiti: Posveti se sebi - Prekrii rak vrata maternice!", zadovoljno je izjavila ga Marinka Akrap, lanica Uprave dm-a.
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr