christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
23/02/2019 - 00:37
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb (CRO), 23.12.2008.
IVICA POZIVA na "Vip Snow Queen Trophy" 2009.
Na danas odranoj konferenciji za medije u zagrebakom HYPO konferencijskom centru Hrvatski skijaki savez i Organizacijski odbor Vip Snjene kraljice izvijestili su o zavrnim pripremama za ensku i muku slalomsku utrku Audi FIS Svjetskog kupa "Vip Snow Queen Trophy" 2009., koje e se 4. i 6. sijenja 2009. godine odrati na zagrebakom Sljemenu.

Po prvi puta skijaice e u nedjelju, 4. sijenja, voziti dnevnu slalomsku utrku, dok e najbolji slalomai svijeta u svojem drugom nastupu u Zagrebu u utorak, 6. sijenja, voziti svoju prvu nonu utrku.

Oko 50% sljemenskog Crvenog spusta pokriveno je mjeavinom prirodnog i napravljenog snijega, i ukoliko se ostvari vremenska prognoza koja najavljuje hladno vrijeme kroz slijedeih nekoliko dana, sljemenski Crveni spust u potpunosti bi trebao biti spreman do Nove godine.

Temeljem proteklih iskustava u prodaju je puteno 18.000 ulaznica za svaki dan odravanja utrka, koje se po cijeni od 100 kuna po danu mogu kupiti u odabranim Vip centrima, poslovnicama Generalturista te na internetskim stranicama Generalturista. Kao i dosadanjih godina za gledatelje su osigurani i paketi ulaznica po cijeni od 150 kuna za oba dana, odnosno za sve tri utrke. I ove godine organizator je osigurao povoljniju cijenu ulaznica za djecu od 7 do 15 godina po cijeni od 40 kuna po danu te paket po cijeni od 60 kuna za oba dana. U cijenu svih vrsta ulaznica ukljueni su prijevoz na Sljeme, ulaznica za natjecanje, koncerti i zabava na Krumpiritu te ponovno besplatna konzumacija jela i pia zahvaljujui sponzorima, dobavljaima i partnerima natjecanja.

Kao i prethodnih godina u prodaju su putene tri vrste ulaznica: Zona A (crvena), i Zona B (plava) s polascima s Mihaljevca te Zona C (zelena) s polaskom iz Stubikih Toplica.

Sjajni rezultati prologodinje humanitarne utrke skijakih legendi potakli su organizatore da i ove sezone okupe skijake legende. Te e se humanitarna utrka "HYPO Zagreb Ski Legends" odrati u nedjelju, 4. sijenja, nakon zavretka utrke enskog slaloma s poetkom u 16 sati. A donacija od utrke legendi, koje su se odrekle svog honorara za nastup bit e ponovno donirana Specijalnoj bolnici za kronine bolesti djeje dobi Gornja Bistra. Na utrci e nastupiti 16 skijakih legendi koje e u egzibicijskoj utrci voziti paralelni veleslalom od osmine finala prema finalu na donjem dijelu Crvenog spusta. Svoj su nastup na utrci "HYPO Zagreb Ski Legends" uz domaicu Janicu Kosteli potvrdili Alberto Tomba, Marc Girardelli, Franz Klammer, Bojan Kriaj i drugi. A konana lista bit e poznata 1. sijenja.

Toan raspored utrka sa startnim vremenima je:

4. sijenja 2009.:
9:45 h - enski slalom, poetak prve vonje
12.30 h - enski slalom, poetak druge vonje
16.00 h - poetak humanitarne utrke "HYPO Zagreb Ski Legends"


6. sijenja 2009.:
15.15 h - muki slalom, poetak prve vonje
18.30 h - muki slalom, poetak druge vonje


Ovo je peto izdanje utrka FIS Svjetskog kupa na Sljemenu koje je svojom dosadanjom organizacijom te izravnim prijenosima u vie od dvadeset zemalja svijeta pobudilo interes i izvan granica Hrvatske. A ove se godine zbog praznika oekuje jo vei broj stranih gledatelja te V.I.P. gostiju iz susjednih zemalja, ali i iz cijele Europe.

Glavni zagrebaki trg i ove e se godine pretvoriti u centralno mjesto na kojem e gledatelji na velikom video zidu moi pratiti utrke, dok e se na pozornici odravati bogati popratni program.

Zabavni e program na Trgu bana Josipa Jelaia poeti dan prije enske utrke, 3. sijenja, glazbenim programom za graanstvo u 18 h. A potom e uslijediti javni drijeb startnih brojeva za ensku utrku u 18:45 sati. Nakon javnog izvlaenja brojeva predstavit e se sudionici humanitarne utrke skijakih legendi "HYPO Zagreb Ski Legends", dok e prava poslastica uslijediti u 20:00 sati, kada poinje koncert Petra Grae i Danijele.

Dva dana kasnije, u ponedjeljak 5. sijenja, u 19 sati odrat e se javno izvlaenje startnih brojeva za muku utrku, a u 20 sati kao dar organizatora graanima Grada Zagreba i njihovim gostima nastupaju legendarni disco sastav Boney M.

Oba dana e se gledatelji, bez obzira na dob, moi zabavljati brojnim zabavnim igrama generalnog sponzora utrka - Vipneta. Generalni sponzor Hrvatskog skijakog saveza i alpskih reprezentacija te slalomskih utrka Svjetskog kupa u Zagrebu, pripremio je niz sadraja, koji e zaljubljenike u skijanje dodatno pripremiti na utrke. Posjetitelji Vip portala mogu itati blog Ivice Kostelia i Natka Zrni-Dima, dok skijake znalce ondje oekuje Vip online kviz s ulaznicama za utrku kao nagradom. Ivica danas odrauje i Vip chat, na kojem su ve gostovali Ana Jelui, Nika Fleiss te Natko Zrni-Dim. Uz to, svi posjetitelji Vip atora u Gajevoj ulici u Zagrebu imat e priliku upoznati nae skijake zvijezde uoi izvlaenja startnih brojeva. A sve koji se upute na Sljeme na Krumpiritu eka Vip zabavni park. Natjecanje Vip Snow Queen Trophy dobilo je i svoju navijaku pjesmu "Snjena kraljica" koju izvodi skupina Kino klub. Pjesma je nastala na inicijativu generalnog sponzora Vipneta, a slubeno je predstavljena na konferenciji za novinare. "Nakon boinih i novogodinjih blagdana, na Sljemenu nas oekuje pravi praznik skijanja. Vipnet se i ovoga puta pobrinuo zagrijati sve za ovaj skijaki spektakl i potaknuti ih da u to veem broju dou na Sljeme. Siguran sam da nas ondje oekuje sjajna atmosfera, emu e zasigurno pridonijeti i nova navijaka pjesma utrke", rekao je Mladen Pejkovi, predsjednik Uprave Vipneta.

Kako bi se izbjegle guve zbog odlaska na utrku i povratka, zagrebaka policija e, kao i prethodnih godina, uvesti posebnu regulaciju prometa u Zagrebu na dane odravanja utrka 4. i 6. sijenja.

Tako e u nedjelju, 4. sijenja, od 6 do 19 sati, i u utorak, 6. sijenja, od 10.30 do 22 sata, za sav promet biti zatvorena Graanska cesta, Markuevaka cesta od Blizneca do Jazbine, Ksaverska cesta od Jandrieve do Mlinova i Prilaz Kraljiinom zdencu od estinske ceste do estinskog lagvia, a u isto vrijeme zatvorena e biti i upanijska cesta broj 2219 od Pila do vrha Sljemena. Mogunost prometovanja na tim cestama imat e samo autobusi ZET-a i vozila s akreditacijama. Na dane utrka u Jandrievoj ulici bit e zabranjeno zaustavljanje i parkiranje. Radi osiguravanja nesmetanog odvijanja autobusnog prometa na tramvajskom okretitu Mihaljevac bit e privremena stajalita tramvaja i autobusa. Na Mihaljevcu je predvieno okupljanje gledatelja i njihov prijevoz autobusima na Sljeme. Izlazak putnika iz tramvaja bit e na stajalitu na Ksaverskoj cesti, dok e autobusi kretati s krianja Ksaverske i Graanske ceste.

Sve najnovije informacije o utrkama i popratnim dogaanjima dostupne su na slubenim Internet stranicama natjecanja www.vipsnowqueentrophy.com

Za sve dodatne informacije moete se obratiti i na kontakte:

HRVATSKI SKIJAKI SAVEZ
Nenad Eror
Odnosi s javnou

Tel.: + 385-1-3093 009
Fax: + 385-1-3093-016
Mob.: + 385-91-3093 015
E-mail: eror@croski.hr

PREMISA
Aleksandra Pernar

Tel.: + 385-1-2357 800
Fax: + 385-1-6061 977
GSM: + 385-98-9830 889
E-mail: aleksandra.pernar@premisa.hr
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr