christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
18/01/2019 - 11:41
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Ofterschwang (GER), 05.02.2006.
Pet disciplina - pet pobjeda!
Pobjedom u dananjem slalomu Janica je napravila jo jedan fantastian podvig u svojoj bogatoj karijeri - osvojila je svih 5 disciplina alpskog skijanja u istoj sezoni!

"Htjela sam napraviti neto posebno ovdje danas i zavriti ovaj vikend u Ofterschwangu u dobrom raspoloenju. Ova slalomska pobjeda nije bitna samo zbog toga to je prva ove sezone, ve i zato to sam time postala jedina skijaica uz Petru Kronberger kojima je uspjelo osvojiti sve discipline u istoj sezoni."

"Mislim da je ovaj rezultat prilino originalan. No, moram priznati da nisam o tome uope razmiljala. Novinari iz Hrvatske rekli su mi taj podatak tek u ciljnoj ravnini."

"Koncentrirala sam se na druge stvari. NAstojala sam zaboraviti svoju lou drugu vonju u veleslalomu juer. Imala sam velikih potekoa u prvoj vonji u petak, imala sam i problema sa skijama. Mislim da injenica da se nisam plasirala u drugu vonju dovoljno govori o tome."

"Takve stvari m ise ba i ne dogaaju esto. Juer je bio tek 6. put da se nisam uspjela kvalificirati za drugu vonju. Nakon te utrke nisam ba imala previe samopouzdanja."

Odmor na plai!

"Juer sam se dosta odmarala i tako povratila malo energije. Morala sam to napraviti kako bi mogla dati sve od sebe danas u slalomu. Osjeala sam se prilino slabo, jedva ekam malo prekinuti ovaj naporni ritam. Zadnjih par dana me trese groznica, temperatura od 38C nije ba jedan od idealnih uvjeta ukoliko elite pobjeivati. No uspjela sam jo jednom nadmaiti samu sebe."

"Na startu sam samo razmiljala o odmoru. Hrabrila sam se podatkom da je ovo zadnja utrka koja me dijeli od odmora. To mi je malo popravilo raspoloenje! Prvo idem kui u Zagreb, a zatim na obalu u Selce gdje se obino odmaram prije vanijih natjecanja. Malo u i trenirati, no svakako u nastojati maksimalno iskoristiti plau i sunce i odmarati se sa bratom Ivicom."

"Bila sam, naravno, koncentrirana i na utrku. Druga vonja je bila isti uitak, konano je bilo nekoliko pravih slalomskih zavoja. U prvoj vonji vrata su bila iroko postavljena, a i staza je bila dosta grbava. Vidjela sam da je nekoliko djevojaka imalo problema pri kraju druge vonje. Odluila sam voziti svoju vonju, imala sam problema no to je uobiajeno. Nisam znala koliko sam bila brza, no davala sam sve od sebe i to se isplatilo."

"Sada sam prilino oputena. Posljednja utrka prije Olimpijskih igara je iza mene. Mogu poeti razmiljati o drugim stvarima. Naravno da bih voljela osvojiti to vie medalja na Olimpijadi, no glavni cilj mi je skijati najbolje to mogu."

M.L.
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr