christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
18/01/2019 - 09:46
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Cortina d'Ampezzo (ITA), 29.01.2006.
Sedmo mjesto za Janicu
Nakon spore prve vonje, u kojoj je izgubila preko sekunde te zaostala za ostalim favoritkinjama, Janica Kosteli odlino je odskijala drugu vonju u kojoj je ostvarila najbolje vrijeme. Time se popela na 7. mjesto te zavrila tik iza Anje Paerson.

"Ovo jutro sam imala lo predosjeaj, kao i u Lienzu, bila sam umorna i napeta" rekla je nakon utrke. "Nisam bila ivana zbog utrke, program je jednostavno naporan i konstantno moram davati sve od sebe."

"Imala sam problema u prvoj vonji. Jedna vrata su bila u sjeni, odmah nakon osvjetljenog dijela. Mislila sam da sam ih ve prola, no pogrijeila sam. Udarila sam s koljenom i ramenom u prva vrata, a leima u druga. Osjeala sam se kao da mi je netko ispalio metak u lea."

"Pomiljala sam i o odustajanju, no ipak sam se predomislila. Svu teinu prebacila sam na drugu nogu i nastavila skijati. Bilo je bolje, no to svakako nisu bili idealni uvjeti. Nisam napravila niti jednu pogreku, to je veliki uspjeh skijajui na samo jednoj nozi."

"Svidjela mi se postava staze koju je napravio otac Anje Paerson. Bilo je uitak skijati. Ritam na poetku druge vonje je bio jako ugodan, sa gusto postavljenim vratima. Ipak, najbolje sam skijala u srednjem dijelu."

"Uzevi u obzir probleme koje sam imala u prvoj vonji jako sam zadovoljna dananjim rezultatom. Odgovara nivou na kojem skijam veleslalom ove sezone. Mogu jo dodati da sam jako zadovoljna s ovim vikendom, no sada jedva ekam dan odmora u Innerkremmsu."

"Ne elim propustiti ni jednu utrku, dat u sve od sebe i u Ofterschwangu. Za sad se moram koncentirarti na utrke koje dolaze, a tek onda na Olimpijske igre. Do njih jo ima vremena."

M.L.
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr