christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
18/01/2019 - 11:42
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
St. Moritz (SUI), 20.01.2006.
15. mjesto za Janicu
Nakon dvostrukog trijumfa u Bad Kleinkirchheimu, Janica Kosteli morala se zadovoljiti 15. mjestom u superveleslalomu u St. Moritzu u kojem je pobijedila Austrijanka Michaela Dorfmeister. Mnoge skijaice imale su puno problema na zahtjevnoj stazi; jedna od njih bila je Anja Paerson, koje je pala.

"Kada sam vidjela sve skijaice koje su pale, moram priznati da nisam znala kako se postaviti" rekla je skijaica iz Zagreba. "Dobro sam prouila stazu danas ujutro i mislim da sam se dobro pripremila. to vie cura je padalo to sam postajala nesigurnija u svoju taktiku na stazi. Na vrhu smo dobivali informacije o stazi od trenera. No imam osjeaj da su me njihove instrukcije samo jo vie zbunjivale. Bila sam potpuno zbunjena."

"Nije to danas bilo lagan Super G. Staza je bila slina onoj u Bad Kleinkirchheimu. Bila je udno postavljena, vrlo teko i zahtjevno. Jako potujem ovou stazu, moda sam zbog toga skijala oprezno i zatvoreno. Kad sam shvatila da staza nije opasna kao to sam mislila, ve je bilo kasno. Mogla sam skijati kako sam htjala, no posumnjala sam i promijenila taktiku."

"Kada sam shvatila greku, utrka je bila praktiki gotova, vie nisam mogla nita promijeniti. Nisam mogla vratiti izgubljene sekunde. teta, no s obzirom na uvjete ipak moram biti zadovoljna. Skijala sam bez preuzimanja rizika. Zbog toga je i ovo 15 mjesto normalno."

"Ovaj rezultat nee poljuljati moje samopouzdanje, ne bojim se Michaele Dorfmeister u ukupnom poretku Svjetskog kupa. Ne sumnjam da u sljedeim utrkama biti puno bolja."

Sutra su na rasporedu spust, a u nedjelju super kombinacija. Te dvije utrke mogle bi biti vrlo vane u borbi za osvajanje velikog kristalnog globusa.

M.L.
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr