christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
17/01/2019 - 04:47
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
St. Moritz (SUI), 21.01.2006.
Novi podij za Janicu Kosteli!
Nakon 15. mjesta u superveleslalomu u petak, Janica Kosteli osvojila je odlino tree mjesto u spustu iza Michaele Dorfmeister i Renate Goetschl. Zaostatak je bio samo 19 stotinki! Ovo je Janici etvrto postolje u spustu na utrkama Svjetskog kupa. Anja Paerson zavrila je 7., ime je Michaela Dorfmeister uvrstila svoje drugo mjesto u ukupnom poretku sa 128 bodova zaostatka za Janicom.

Skijaica iz Zagreba bila je vrlo zadovoljna svojim rezultatom. "Dobro sam vozila danas. Ne mogu nita drugo rei, osim da sam vrlo sretna s dananjim spustom. Ponovo sam na postolju, a to je ono vano. Nije bilo lako jer smo imale samo jednu vonju za pripremu. Snijeg na stazi je bio prilino lo. Uvijek kaem kako je spust puno laki nego Super G jer imate tri pripremne utrke. Ovdje to nije bilo tako, no svejedno sam uspjela dobro odvoziti."

"Danas sam imala samo jednu opciju, a to je baciti se na glavu. To sam i uinila, a to u i ponoviti sutra u kombinaciji jer sam sada ve jako dobro upoznala stazu. Jedva ekam sutranju utrku. Bit e to prva super kombinacija ove sezone, a ja se osjeam potpuno spremno!"

"Spust nije bio teak, nije se postizala velika brzina. Vanija je bila tehnika. Dobro je to postoji toliko razliitih spustova u sezoni, doivljaj je uvijek drukiji. Zanimljivo je to da je svake godine ovdje staza bitno drukija. Ne mogu ju usporediti s niti jednom drugom stazom. Ove godine novost je bila skok na kraju staze."

Rast samopouzdanja
"Moji nastupi u brzinskim utrkama postaju sve ujednaeniji. Zadovoljna sam, jer sam na poetku sezone imala prilino problema. Sada imam osjeaj da su se kockice posloile, osjeam se jako samouvjereno."

"ao mi je zbog Super G-ja juer, no nisam mogla skijati onako kako sam htjela. Bila sam zbunjena, nikako nisam mogla odluiti kako skijati, koju taktiku izabrati. Kada sam vidjela koliko cura je palo, odluila sam ne preuzimati prevelike rizike."

"Dijeliti postolje sa Michaelom Dorfmeister je poseban osjeaj. Mogla bih o njoj priati satima. Imala je fantastinu karijeru, a jo uvijek pokazuje da ima motiva i snage. Nikad nije bila tako oputena. Uiva u skijanju i to se vidi. Drago mi je vidjeti da netko nakon toliko vremena jo uvijek uiva u skijanju."

Prole zime Janica je osvojila prvu super kombinaciju u Sansicariu nakon estoke borbe sa Anjom Paerson, koja je nekoliko dana prije osvojila svoju prvu pobjedu u brzinskim utrkama. Sljedei dvoboj ove dvije prvakinje oekuje se u zadnjoj utrci u vicarskoj.

M.L.
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr