christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
18/01/2019 - 03:25
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Bad Kleinkirchheim (AUT), 15.01.2006.
Janica ponovno na postolju!
Samo 24 sata nakon proslavljanja prve pobjede u spustu, Janica Kosteli ponovno nas je sve zadivila ostvarivi i prvu pobjedu u Super G-u. Iza sebe ostavila je dvije najvee favoritkinje, Michaelu Dorfmeister i Alexandru Meissnitzer.

Anja Paerson ponovno je odustala na zahtjevnom srednjem dijelu staze, na kojem je ve imala problema u subotu u spustu.

Janica nije mogla vjerovati da je uspjela postii skijaki Grand Slam - pobjede u svim alpskim disciplinama. Ukoliko jo pobijedi i u nekoj odsljedeih kombinacija, ostvarit e ono to je uspjelo samo Austrijanki Petri Kronberger - pobjede u svim disciplinama u istoj sezoni.

"Nemam pojma kako mi je ovo uspjelo" rekla je. "Uope nisam oekivala pobjedu ovdje danas.Ove sezone se ba i nisam dobro osjeala skijajui Super G. Kada ne zavri ni u prvih 15, teko se nadati i postolju, a kamo li pobjedi. Imala sam i puno sree jer su danas svi grijeili. Staza je bila vrlo zahtjevno postavljena."

"Super G je bio jako teak. Trebalo je biti koncentriran i razmiljati o stazi u svakom trenutku. Bio je to pravi izazov. Kada sam vidjela greku koju je Michaela napravila prije donjeg dijela znala sam da je za nju utrka izgubljena."

"Rano ujutro, na pregledavanju staze, vidjela sam da je puno cura imalo probleme. Staza je bila tvrda i zaleena."

"Biti na listi sa skijaicama kao to su Pernilla Wiberg, Petra Kronenberg i Anja Paerson je velika ast. Od kad znam za sebe cilj mi je bila pobjeda u svim disciplinama. Muilo me to dugo vremena. Zbog toga je danas zbilja poseban dan."

"Bila sam jako zbunjena kad je i zadnja natjecateljica zavrila utrku. Tek tada sam postala svjesna pobjede. Nisam znala bih li se smijala ili plakala."

"Motiva uvijek ima. U svakoj utrci dajem sve od sebe. Sada kad sam sve osvojila izazov mi je to ponoviti!"

"Zanimljivo je da sam svoj veliki ivotni cilj ostvarila upravo ovdje, u Bad Kleinkirchheimu. Prije 20 godina odsjela sam s bratom u jednoj kui ni 200 metara udaljenoj od ciljne ravnine..."
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr