christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
18/01/2019 - 09:51
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb / Sljeme (CRO), 05.01.2006.
Austrijanka Marlies Schild je "Snjena kraljica"!
Pobjednica "Snow Queen Trophy" Marlies Schild oduevljena je dananjom utrkom. Uz ovu laskavu titulu Marlies je dobila i kristalnu krunu te iznos od 60000 eura.

Pobjednica ovogodinje utrke "Snow Queen Trophy" izjavila je kako joj je na Sljemenu bilo prekrasno i kako je vrlo zadovoljna svojim dananjim nastupom. Skromno je izjavila kako je prije starta bila nervozna, no kako joj je bilo veoma zabavno, posebno zbog publike koja je bila fer prema svim natjecateljicama. na pitanje u emu je tajna dananje brzine na stazi odgovorila je kako voli malo strmije staze i da je to vjerojatno uzrok njenog odlinog nastupa.

Drugoplasirana skijaica, takoer Austrijanka, Kathrin Zettel nije krila zadovoljstvo svojim nastupom, i budui da je prvi put ovdje, samom organizacijom i publikom. "Osjeam se oputeno, bez pritiska i uivam utrkujui se." Takoer je bila iznenaena iznosom koji je kao drugoplasirana osvojila i planira ga staviti na banku jer je to ipak za nju veliki iznos.

Zanimljivo je da su za Janiin podvig saznale tek uavi u cilj i obje smatraju da je to to je Janica napravila uistinu impresivno.

Trener dviju Austrijanki jo jednom je estitao organizatorima i izjavio kako je ovo najbolja utrka u Svjetskom kupu, bilo u mukoj, bilo u enskoj konkurenciji.
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr