christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
19/01/2019 - 06:15
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb / Sljeme (CRO), 05.01.2006.
Bez jednog tapa do treeg mjesta! Bravo Janice!
Janica Kosteli, jedina skijaica koja se ove sezone u svakoj utrci slaloma Svjetskog kupa penjala na pobjedniko postolje, prva je stigla pred oduevljene novinare.

Janica je novinarima ispriala kako se ujutro odmarala i pokuavala koncentrirano zapamtiti stazu, no poziva na intervjue i fotografiranje bilo je previe. "Prvi lauf bio je na neki nain sramotan, jedino gdje sam se potrudila bila je sredina staze" izjavila je i dodala: "Ivica me savjetovao da pripazim u drugom laufu" "I tako stojim na startu i mislim si kako moram nekako vratiti ljudima koji su danonono pripremali stazu i organizirali sve ovo. I onda krenem i izgubim tap, a svaki put kad razmiljam prije utrke pazim ba na to" iskreno je rekla Janica.

Pitanje o stanju Janiine ruke bilo je neizbjeno, jer se na Janiinom licu vidjelo da je boli. "Ruka ne moe biti dobro kad od starta do cilja golom rukom lupate plastine tapove." odgovorila je Janica, i dodala: "Htjela sam odustati, ali onda sam shvatila da do kraja imam jo 20 vrata i usprkos svoj boli odluila zavriti utrku. Dugovala sam to svim ljudima koji su se namuili da bi sve danas izgledalo ovako dobro."

Janica je izjavila kako jo ne razmilja o nastupu u Mariboru jer je umorna i u ali rekla: "Ako u Mariboru ne budem mogla drati tap, zavezati emo ga. Tako mi bar nee ispasti."

Budui da joj je danas roendan, Janica je, uz vatromet u njenu ast, dobila na poklon ulaznicu za utakmicu Brazil-Hrvatska na Svjetskom prvenstvu u Njemakoj i nije krila zadovoljstvo ovim poklonom. estitkama su se pridruili predstavnici TV postaje Eurosport, koji su janici predali nagradu za Sportsku osobu 2005. godine, koju je Janica osvojila sa 72 posto glasova publike.

Za roendansku tortu pobrinuo se Veernji List.
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr