christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
23/02/2019 - 02:42
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb / Sljeme (CRO), 05.01.2006.
Odlino tree mjesto za Janicu Kosteli!
Janica Kosteli ponovno nas je oduevila sa jo jednom fantastinom izvedbom - na vrlo zahtjevnoj slalomskoj stazi na Sljemenu u Zagrebu zavrila je na treem mjestu. Trostruka olimpijska pobjednica imala je sedmo vrijeme nakon prve vonje, a u drugoj se uspjela dokopati pobjednikog postolja unato injenici da joj je na samom poetku ispao desni tap.

Austrijanka Marlies Schild osvojila je i drugi slalom za redom, ispred svoje sunarodnjakinje Kathrin Zettel. Nicole Hosp je zavrila na etvrtom mjestu, a Anja Paerson na petom.

Noena burnom podrkom vie od dvadeset tisua gledatelja, Janica je napala stazu koliko je mogla, zanemarujui bol u desnoj ruci koju je ozlijeivala udarajui u vrata tijekom cijele vonje.

Svoju hrabrost je demonstrirala smijeei se tijekom cijele zavrne priredbe na kojoj je i zahvalila navijaima na fanatinoj podrci.

"Ne vjerujem da mi je ruka slomljena, no definitivno osjeam probleme pri micanju prstima" rekla je nakon utrke. "Vidjet emo ta e pokazati snimke u bolnici u Zagrebu. Taj problem e se, u svakom sluaju, morati nekako rijeiti, budui da se elim i dalje natjecati.Glupa pogreka
"Bila je to glupa pogreka, kakva se zna desiti na ravnom dijelu staze. Sa tapom sam naletila na mali komadi leda pa mi je iskliznuo iz ruke. To mi se jo nikada nije desilo u Svjetskom kupu. U biti, takva pogreka mi se jako davno dogodila, dok sam se natjecala u utrkama Topolino, no tada sam odustala. Danas sam takoer bila toliko okirana da sam htjela odustati."

"Jako me boljelo, vritala sam cijelo vrijeme. Kada vie nisam mogla koristiti dlan za odgurivanje vrata, upotrijebila sam lakat. Nastojala sam udarati vrata svaki put s drugim predjelom ruke. Zato i nisam mogla izvesti gimnastiarsku predstavu na cilju na koju su mnogi ve navikli. Htjela sam napraviti zvijezdu, no ruka me jednostavno previe boljela."

"Nakon loe prve vonje zamislila sam se i odluila poboljati svoj pristup u drugom dijelu" dodala je Janica. "Ne mogu objasniti to se dogodilo, osjeala sam se posramljeno nakon prve vonje. Odluila sam se uozbiljiti. Jako sam se htjela popeti na ovo postolje. Osim toga, osjeala sam se i duna svojim brojnim navijaima, kao i radnicima koji su radili dan i no kako bi sve bilo savreno pripremljeno. Zbog svih njih jednostavno sam morala zavriti utrku, bez obzira na sve. Htjela sam im se barem malo oduiti."

"Najbolja utrka na svijetu je ova zagrebaka, jer ljudi ovdje imaju veliko srce."

Zahvaljujui ovom impresivnom rezultatu Janica ostaje vodea u poretku slaloma i ukupnom poretku za Svjetski kup. U poretku slaloma sada ima 20 bodova prednosti nad Schild, a u ukupnom 77 nad Paerson.

Sljedea enska disciplina zakazana je za ovaj vikend u Mariboru - veleslalom u subotu i slalom u nedjelju. Janica tamo jo nije pobjeivala, najbolji rezultat joj je drugo mjesto u slalomu.

M.L.
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr