christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
23/02/2019 - 02:40
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb (CRO), 03.01.2006.
Najvee svjetske disco zvijezde u Zagrebu 4. sijenja
Dan prije sljemenske utrke, 4. sijenja 2006. godine, zagrebaki Trg bana Josipa Jelaia postat e najvei plesni podij u Europi - s poetkom u 20 sati na besplatnom koncertu za sve graane nastupaju najvee svjetske zvijezde disco glazbe u svojim originalnim postavama.

U srijedu, 4. sijenja 2006. godine, Zagreb e se pretvoriti u najvei plesni podij u Europi — na besplatnom koncertu za sve generacije na zagrebakom Trgu bana Jelaia Snow Queen Disco Fever nastupaju najpoznatije zvijezde svjetske disco glazbe u svojim originalnim postavama! Nile Rodgers & Chic with special guests aka Chicfest, Village People, Thelma Houston, Anita Ward i Rose Royce izvest e svoje najpoznatije disco hitove nakon javnog izvlaenja startnih brojeva u 19 sati.

"Ring my bell", "Le Freak", "We Are Family", "In The Navy", "Car Wash", "Wishing On A Star", "Don't Leave Me This Way"..., samo su neki od vjenih disco hitova koje e graani moi uti uivo, u izvoenju originalnih zvijezda koje su ih i proslavile.

Disco, glazba na koju su plesali milijuni ljudi 70-ih i 80-ih godina, i danas oduevljava brojne poklonike diljem svijeta. Glazba za one od 7 pa sve do 77 godina obiljeila je znaajan dio povijesti glazbe openito te stoga ne udi njena popularnost koja je nadivjela brojne glazbene stilove i pravce koji su se pojavili poslije, ali i prije nje. Disco kugla, jedan od najupeatljivijih simbola jedne glazbene ere, i te kako se vrti i dandanas.
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr