christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
17/01/2019 - 04:48
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Lienz (AUT), 29.12.2005.
Prvo pobjedniko postolje za Janicu Kosteli u Lienzu
Janica kosteli dola je do svog prvog pobjednikog postolja u austrijskom Lienzu, u jednoj od najzahtjevnijih slalom utrka u enskoj konkurenciji. Skijaica iz Zagreba osvojila je tree mjesto u posljednjoj ovogodinjoj utrci, u kojoj je slavila austrijanka Marlies Schild ispred Nicole Hosp. Nika Fleiss i Ana Jelui takoer su se plasirale meu prvih dvadeset. Anja Paerson, nepobjediva u slalomu ove sezone, pala je u sredini svoje prve vonje.

Zahvaljujui dvijema ujednaenim vonjama, Janica je uspjela dosei svoj tree uzastopno pobjedniko postolje u slalomu, to ju je lansiralo na vodeu poziciju u ukupnom i slalom poretku Svjetskog kupa. To predstavlja vrhunsko zadovoljstvo za trostruku olimpijsku pobjednicu, koja se nada uspjehu na Sljemenu za tjedan dana.
Njen uspjeh zadivljuju je i zbog toga to se nije ba dobro osjeala kada se probudila ujutro. Pitala se ima li smisla da se uope natjee u slalomu. Njena ekipa zamolila ju je da pokua i Janica se pred sam poetak utrke osjeala malo bolje.
Nakon prve vonje otila je u bolnicu kako bi primila terapiju koja bi joj omoguila povratak na stazu.
"U prvoj vonji, ruke i noge kao da nisu bile moje" objasnila je kasnije. "U drugoj vonji bilo je mnogo bolje jer sam otila u bolnicu gdje sam primila bocu glukoze koja mi je jako pomogla. Isto sam uinila prije dvije godine u Mariboru, kada sam nakon tretmana osvojila drugo mjesto."
"Dananji slalom bio je vrlo zahtjevan, a ja volim takve dugake vonje, i obje vonje su bile lijepe za skijanje. eljela sam konano se popeti na pobjedniko postolje ovdje, Biti u vodstvu u poretku Svjetskog kupa je fantastino nakon onoga to se dogodilo jutros!"
"Prekrasno je otii u Zagreb sa crvenim startnim brojem, vrti mi se u glavi pri pomisli na publiku i uzbuenje tamo."
Prole je godine Janica promaila vrata u poetku prve vonje i odskijala do kraja u suzama. Svojim navijaima ove godine eli ponuditi bolji rezultat.

M.L
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr