christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
17/01/2019 - 13:08
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Lienz (AUT), 28.12.2005.
Janica Kosteli u Lienzu
Nosei crveni pobjedniki dres nakon prvog mjesta u Spindleruv Mlynu proli tjedan, Janica je ostvarila jo jedan odlian rezultat u dananjoj veleslalomskoj utrci u Lienzu (AUT), voenoj po tekim vremenskim uvjetima.

Skijaica iz Zagreba, koja ovdje nikad nije zavrila na nekom od prva tri mjesta, plasirala se na solidno 6. mjesto nakon dvije dobre vonje. Zaostatak za pobjednicom, Anjom Paerson, iznosio je 95 stotinki, dok joj je postolje izmaklo za samo 55 stotinki sekunde.

Janica je sada druga u ukupnom redoslijedu sa samo 8 bodova zaostatka za vodeom Paerson, kojoj je ovo bila trea pobjeda ove sezone. Velika borba prolosezonskih rivalki ponovo poinje, a ne bi bilo udno da se opet razrijei tek u treem mjesecu!

"Zadovoljna sam sa svojim rezultatom jer sam uspjela zadrati poziciju nakon prve vonje" rekla je Janica nakon utrke. "Vidljivost nije bila dobra, pogotovo tijekom druge vonje, zbog konstantnih snijenih padalina, no staza je bila odlino pripremljena. U prvoj vonji nekoliko izboina na stazi zadalo mi je probleme, a i nisam vozila dovoljno agresivno. U drugoj vonji su stvari bile iste."

Janica je dodala da smatra da je u dobroj formi te je sretna jer nema nikakvih zdravstvenih problema. U etvrtak se bori za prvu pobjedu u slalomu ove sezone, te takoer i za prvo postolje u Lienzu.

P.L.
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr