christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
17/01/2019 - 04:40
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb (CRO), 20.12.2005.
Dan prije sljemenske utrke na glavnome zagrebakom trgu besplatni koncert Nile Rodgers & Friends and All Star Guests aka Chicfest uz posebne goste Village People, Thelmu Houston, Anitu Ward i Gloriu Gaynor
Pravo iznenaenje koje se dugo skrivalo od javnosti uslijedit e 4. sijenja 2006. godine nakon slubene ceremonije izvlaenja startnih brojeva - s poetkom u 20 sati na besplatnome koncertu za sve graane nastupaju najvee svjetske zvijezde disco-glazbe.
Kao novost u odnosu na prolu godinu najavljena je i posebna donacija Snjene kraljice Specijalnoj bolnici za kronine bolesti djeje dobi u Gornjoj Bistri, kojoj e biti namijenjeno 100 000 kuna od prodaje V.I.P. ulaznica. Prikupljena sredstva nakon proglaenja e uruiti pobjednica utrke.

Na dananjoj konferenciji za medije u Zagrebu Hrvatski skijaki savez i Organizacijski odbor Snjene kraljice izvijestili su o zavrnim pripremama za ensku slalomsku utrku FIS Svjetskog kupa Snow Queen Trophy 2006., koja e se 5. sijenja 2006. godine odrati na Sljemenu. I dok se posljednje pripreme za ensku slalomsku utrku FIS Svjetskoga kupa privode kraju, potpuno spreman Crveni spust od danas je otvoren za sve skijae, koji e ga imati priliku isprobati prije najboljih skijaica svijeta.

Govornici Sreko Ferenak, predsjednik Hrvatskog skijakog saveza te Vedran Pavlek, direktor Organizacijskog odbora, iznijeli su posljednje informacije vezane uz transport gledatelja, gostiju i novinara te posebnu prometnu regulaciju za vrijeme trajanja utrke. Naime, da bi se izbjegle guve zbog odlaska na utrku, zagrebaka policija uvest e posebnu regulaciju prometa u Zagrebu na dan prije utrke 4. sijenja te na dan utrke 5. sijenja.

Tako e u srijedu, 4. sijenja, od 8 do 16 sati za sav promet biti zatvorena Sljemenska cesta od Blizneca do estinskog lagvia. U isto vrijeme zatvorena e biti i upanijska cesta broj 2219 od Stubikih Toplica do skretanja za Kraljev Vrh. Jednaka e pravila vrijediti i u etvrtak, 5. sijenja, s time to se od 7:30 do 24 sata za sav promet zatvara Graanska te Markuevaka cesta od Blizneca do Jazbine. Mogunost prometovanja imat e samo autobusi ZET-a i vozila s akreditacijama. Takoer, za sav promet bit e zatvorena i Ksaverska cesta od Jandrieve ulice do Mlinova. Promet e tei Jandrievom ulicom pa e u njoj biti zabranjeno zaustavljanje i parkiranje.
Radi osiguranja nesmetanog tijeka autobusnog prometa, na tramvajskom okretitu Mihaljevac bit e privremena stajalita tramvaja i autobusa. Na Mihaljevcu je predvieno okupljanje gledatelja i njihov prijevoz autobusima na Sljeme. Izlazak putnika iz tramvaja bit e na novoizgraenom stajalitu na Ksaverskoj cesti, dok e autobusi kretati s istonog prometnog traka, zapadnoga kolnika Ksaverske ceste od Jandrieve ulice do raskrija Ksaverska - Milnovi - Graanska.
Ukrcaj gledatelja bit e organiziran od 9 do 13 sati na svaki puni sat, a vrijeme polaska za koje vrijede pojedine ulaznice naznaeno je na samim ulaznicama. Ulaznice e se prodavati prema trima razliitim zonama ukrcaja: A, B i C - prema mjestima ukrcaja, odnosno iskrcaja gledatelja na Sljemenu.

zona A: MIHALJEVAC - DOM ELJEZNIARA - MIHALJEVAC
zona B: MIHALJEVAC - ENSKO SEDLO (Pansion Medvednica) - MIHALJEVAC
zona C: STUBIKE TOPLICE - DOM IZVIAA - STUBIKE TOPLICE
(namijenjena uglavnom gledateljima izvan Zagreba)

Za siguran prijevoz gledatelja ZET je osigurao 75 vozila, a temeljeno na iskustvu s prologodinjom utrkom moe se oekivati da e posebna regulacija prometa odgovoriti na sve potrebe mnogobrojnih oekivanih posjetitelja bez izazivanja veih smetnji u normalnom tijeku svog ostalog prometa.

Na dananjoj konferenciji za novinare reeno je da je i ove godine u prodaju puteno 18 000 ulaznica. Ulaznice se i dalje, po cijeni od 100 kuna, kao i prole godine, iako su u meuvremenu trokovi goriva bitno porasli, mogu kupiti u poslovnicama Generalturista, online na www.snowqueentrophy.com te na telefonu 01/4805 652. U cijenu ulaznice uraunan je i prijevoz na Sljeme i natrag te koncerti i prigodni program na pozornici na Krumpiritu. Karte e se takoer prodavati i na dan natjecanja na ukrcajnim mjestima gledatelja.

Prologodinja utrka FIS Svjetskoga kupa odrana na Sljemenu svojom je kvalitetnom organizacijom i izravnim prijenosom u desetak Europskih zemalja i na Eurosportu pobudila interes i daleko izvan granica Hrvatske. Upravo zbog zanimanja stranih gostiju i meunarodnih sponzora, ove godine prvi put Snow Queen Trophy u prodaju puta i V.I.P. ulaznice. Po uzoru na organizaciju V.I.P. prostora, u primjerice Kitzbhelu ili na utrkama Formule 1, u ponudi su tri kategorije ulaznica za one koji su spremni dublje posegnuti u dep za drugaiji sljemenski doivljaj. Cijena karata za simbolino nazvane «Silver Club», «Gold Club» i «Platinum Club» iznosi 1.200 odnosno 1.500 i 7.500 kuna (u cijenu je ukljuen PDV).

Na konferenciji za novinare najavljena je i posebna donacija Snjene kraljice Specijalnoj bolnici za kronine bolesti djeje dobi u Gornjoj Bistri, kojoj e biti namijenjeno 100 000 kuna od prodaje V.I.P. ulaznica. Prikupljena sredstva nakon proglaenja uruit e pobjednica utrke.

I ove je godine elja organizatora da osigura vrhunski sportski dogaaj uz bogati popratni program utrke Snjena kraljica 2006. Tako e od 4. i 5. sijenja na Trgu bana Josipa Jelaia biti postavljen veliki videozid, pozornica i ator s prodajom prigodnih artikala. Zabavni program na glavnome zagrebakom trgu poet e dan prije utrke, 4. sijenja 2006., besplatnim koncertom za graanstvo u 18 sati, nakon ega e uslijediti javno izvlaenje startnih brojeva u 19 sati. Pravo iznenaenje koje se dugo skrivalo od javnosti uslijedit e nakon slubene ceremonije izvlaenja startnih brojeva: od 20 sati na besplatnome koncertu za sve graane nastupaju: Nile Rodgers & Friends and All Star Guests aka CHICFEST uz specijalne goste Village People, Thelmu Houston, Anitu Ward i Gloriu Gaynor, najvee svjetske zvijezde disco-glazbe.
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr