christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
19/01/2019 - 06:21
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Val d'Isere (FRA), 17.12.2005.
Vrlo dobro 5. mjesto za Janicu u spustu u Val d’Isereu
Janica Kosteli zavrila je na vrlo dobrom 5. mjestu dananje natjecanje u spustu na donjem dijelu staze “OK” u La Dailleu, malo izvan Val d’Iserea. Zaostala je samo pola sekunde za pobjednicom, Amerikankom Lindsey Kildow.

Skijaici iz Zagreba postolje je izmaklo za samo 16 stotinki. Ovo je definitivno Janiin najbolji rezultat u spustu ovako rano u sezoni. Zbog loih vremenskih uvjeta poetak utrke je odgoen nekoliko puta – snani naleti vjetra ruili su skijaice.

Janica, koja je utrku poela s 30 pozicije nakon odlinog rezultata na zadnjem treningu u petak, takoer je naletila na jedan takav nalet no uspjela je zadrati koncentraciju i ostati na ovoj skraenoj stazi.

Ovo je ipak bio vrlo lijep povratak brzim disciplinama za Janicu, nakon razoaravajueg rezultata u Lake Louiseu. “Zadovoljna sam sa svojom vonjom, uvjeti nisu bili dobri no najtee je ipak bilo ekanje na startu. Imala sam problema s koncentracijom, nisam znala hoe li se utrka uope odrati, no na kraju je ipak sve dobro zavrilo.”

“Volim skijati po tekim uvjetima iako to nekad zna biti opasno i zastraujue, no znam da ne smijem misliti na to i koncentrirati se na stazu. Ovo 5. mjesto je odlian rezultat s obzirom na moj nastup u Lake Louiseu. Dobro e mi doi ovo samopouzdanje za nastavak sezone.”

“Uivam u Val d’Isereu, krajolik je predivan, zbilja fantastino skijalite. No najvanije je da se osjeam sigurno kada ovdje nastupam. Staza je uvijek odlino pripremljena, ljudi su oputeni i definitivno uivam. Nakon Amerike, gdje sve predstavlja nekakav problem lijepo je vratiti se u Europu.

“Nadam se dobrom rezultatu sutra u Super-Gju. elim napraviti bolji rezultat nego u Lake Louiseu.”

Manuèle Lang
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr