christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
17/01/2019 - 04:41
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Aspen (USA), 11.12.2005.
Obeavajue etvrto mjesto Janice Kosteli
Janica Kosteli osvojila je obeavajue etvrto mjesto u dananjem veleslalomu, u kojem je pobjedila panjolka Maria Jose Rienda Contreras – Janici je pobjedniko postolje izmaknulo za samo pola sekunde. Ovo je njen najbolji nastup od osvajanja drugog mjesta u Soeldenu – I dobar razlog za podizanje samopouzdanja prije nedjeljnog slaloma, u kojem je prole godine pobjedila. U drugoj vonji ostvarila je jedno od najbrih vremena, zaostajui samo sedam stotinka za Anjom Paerson, koja je osvojila drugo mjesto.

“Vrlo sam zadovoljna sa ovim etvrtim mjestom u veleslalomu, blizu sam postolju, to je uvijek dobro. Danas sam u prilino istom mentalnom stanju kao I u ostalim danima utrke. Juer, nakon Super-G utrke, bila sam vrlo ljuta, nisam uope bila zadovoljna svojom vonjom. Otila sam trenirati veleslalom…Bilo je odlino, bila sam zadovoljna kad sam shvatila da vrlo dobro skijam I da nema zamjerki.”

“No, nisam mopgla ponoviti takvo skijanje dan poslije na samoj utrci. Ba je teta to nisam mogla skijat isto tako dobro na dan natjecanja. Moda je ono to mi najvie nedostaje dok vozim, to da nisam dovoljno ljuta da bi vozila do svojih granica. Znam da sam preoprezna I da skijam sa zadrkom, no mislim da je samo pitanje vremena kada u opet biti dobro.”

“Treba mi nekoliko tjedana da shvatim to mi treba I mislim da u u veljai biti spremna u potpunosti. Tako uvijek radimo, I dosad je uvijek funkcioniralo. Znam da u pronai svoj ritam kada budem trebala. Sada nemogu pretjerivati, jer bi mogla biti preumorna na Olimpijadi. To nije taktika koju elimo.”

“Trka danas je bila vrlo uzbudljiva I ja volim skijati ovdje. To je izazovna utrka, jedna od najljepih na turneji. Jedva ekam da odem gore I ponem trenirati slalom. S nestrpljenjem oekujem sutranju utrku. Biti e zahtjevno fiziki I tehniki. Najvanije mi je da se zabavljam u onom to radim.”

“Vrlo sam sretna to idem natrag u Val d'Isère. Volim voziti brze discipline tamo. Bila sam vrlo razoarana prole godine, kada je sve otkazano. Sigurna sam da u tamo pokazati kako se osjeam vozei Super-G I spust.”

Ako uvjeti za slalom budu teki, Janica bi mogla dostii jo jedno pobjedniko postolje I pronae svoju formu prije povratka u Europu poetkom slijedeeg tjedna.

Manuèle Lang
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr