christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
19/01/2019 - 02:13
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
San Sicario (ITA), 25.02.2005.
5. mjesto za Janicu
Janica Kosteli osvojila je 5. mjesto u Super G-ju voenom danas na olimpijskoj stazi zimskih igara 2006. Postolje joj je pobjeglo za samo jednu stotinku. Podijelila je mjesto sa Njemicom Hildom Gerg i zavrila 66 stotinki iza pobjednice, veanke Anje Paerson. Druga je bila Talijanka Isolde Kostner.

Paerson, koja je ovdje osvojila svoj prvi Super G svjetskog kupa 3 tjedna nakon osvajanja zlatne medalje u istoj disciplini na Svjetskom prvenstvu, time je poboljala svoje vodstvo u ukupnom poretku te sada ima 63 boda vie od Janice. Trea je Michaela Dorfmeister sa 145 bodova zaostatka.

Renate Goetschl je zavrila na dalekom 7. mjestu danas te je izgubila vodstvo u poretku Super G-ja svjetskog kupa. U ukupnom poretku je tek peta.

Janica bi bila potpuno zadovoljna sa svojim plasmanom da nije izgubila mjesto na postolju za samo jednu stotinku. “esto sam gubila bodove ove sezone zbog par stotinki, teta, no ne elim se aliti” rekla je. “Ovaj rezultat je ok, bila je to dobra vonja, nita posebno. Nisam mnogo napadala. Dobro je dva puta u istom tjednu biti u prvih 5 u Super G-ju, no smatram da sam spremna i za postolje.”

“Anja je odlino odvozila, borba za ukupan naslov e biti vrlo zanimljiva. To me zbilja veseli, zabavno je. Dat u sve od sebe da pobijedim Anju i ostale favoritkinje u svakoj utrci, za sada ovu sezonu smatram uspjenom. Kao to sam vie puta napomenula, ne osjeam pretjerani pritisak. Moj tim je puno ivaniji od mene. Prije godinu dana nisam uope razmiljala o skijanju a kamoli o pobjeivanju. Nakon 3 zlatne medalje u Santa Caterini, to god da se desi u Svjetskom kupu bit e ok.”

“Uzbudljivo je ve i to to sam ovdje, borim se za pobjedu i uivam. Jedva ekam subotu i spust. Dobro sam odvozila prvi trening, osjeam se odlino. Vidjet emo to e se desiti.”

Na ovoj stazi vozit e se jo dvije utrke ovaj vikend: spust u subotu i nova kombinacija u nedjelju. Sa dvije solidne vonje Janica ima ansu pribliiti se Anji.

Patrick Lang
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr