christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
22/01/2019 - 00:11
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
San Sicario (ITA), 23.02.2005.
Janica Kosteli 3. na prvom treningu
Nova Svjetska prvakinja u spustu Janica Kosteli bila je trea danas u prvoj trening vonji voenoj na novoj stazi “Freiteve Olympic”, 39 stotinki iza Talijanke Lucie Recchia. Trostruka svjetska prvakinja iz Santa Caterine zavrila je ispred poznatih specijalistkinja za brzinske discipline Austrijanki Michaele Dorfmeister i Renate Goetshl, dok je Anja Paerson bila solidna esta.

“Freiteve Olympic” staza je najdua staza na enskom touru sa 2,538 metara i vertikalnom razlikom od 800 metara.

Veina skijaica je bila vrlo umorna na kraju staze.

“Veinu vremena provodi se u svojoj stazi, nije to tako teak spust. U stvari, rekla bih da je Italija dodala jo dva i pol kilometra svojoj mrei autocesta” rekla je ironino Goetschl, vodea u poretku spusta. “teta to se ne natjeemo na stazi Banchetta u Sestriereu, gdje ej bila zavrnica prole sezone te Svjetsko prvenstvo 1997. Nadam se samo da e snijeg postati malo bri i da e utrka biti zanimljivija. Oekivala sam teu stazu za Olimpijadu 2006.”

Kosteli, koja se prvi put popela na postolje u spustu proli mjesec u Cortini d’Ampezzo prije zlata u Santa Caterini, se smijala nakon treninga. “Bila je to laka utrka, sa par dobrih skokova i okreta te sa nekoliko brih dijelova.” rekla je.

”Svejedno, uivala sam, spust je uvijek zabavan. Osjeala sam se oputeno. Ostali ljudi u mom timu su jako uzbueni, jer smatraju da imam dobre anse za ukupnu pobjedu u Svjetskom kupu. Danas su mi cijeli dan objanjavali kako da vozim ovu stazu, koji su kljuni dijelovi i slino, no rekla sam im da me puste da vozim kako znam” dodala je sa smjekom.

“Naravno da oekujem dobru utrku, no ne treba mi sav taj pritisak. Bra sam kad sam oputena i kad se zabavljam. Kad previe pokuavam biti brza i agresivna esto radim pogreke i padnem. Znam to je najbolje za mene!”

Janica, koja ve planira karijeru nakon Olimpijade 2006 – bez oca i trenera Ante, ima velike anse preuzeti vodstvo u ukupnom poretku ovaj vikend. Morala bi osvojiti vie bodova nego Anja Paerson u brzinskim disciplinama u petak i subotu (super g i spust) te u nedjeljom novitetu – “super kombinaciji”, to je u biti krai spust i jedna vonja slaloma.

“Dat u sve od sebe, no ve sam osvojila vie nego sam oekivala, zbog toga ne osjeam neki pritisak. Sve je mogue. U igri je jo uvijek 5 odlinih skijaica sa ansom za ukupnu pobjedu. Vidjet emo.”

Jo jedan trening e biti odran u etvrtak ujutro. Plasman na njemu e odluivati o startnom poretku za subotu.

Patrick Lang
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr