christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
22/01/2019 - 00:11
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Are (SWE), 19.02.2005.
etvrto mjesto za Janicu
Janica Kosteli je ponovo ostvarila odlian rezultat, ovaj put u super-veleslalomu, zavrivi etvrta sa samo nekoliko stotinki zaostatka za treim mjestom i prvim postoljem u toj disciplini ove sezone. Trostruka pobjednica iz Santa Caterine je takoer i preuzela vodstvo u ukupnom poretku Svjetskog kupa ispred Tanje Poutiainen i Anje Paerson, pete danas.

Janica se uspjeno odmorila nakon iscrpljujuih nastupa u Italiji, te ponovno uiva u skijanju. “Zbilja sam sretna sa dananjim rezultatom. Ovo etvrto mjesto je moj najbolji plasman u Super G-ju ove sezone. Nakon obeavajueg 5. mjesta u Lake Louiseu i 6. u Altenmarktu, u ostalim utrkama sam uspjela doi samo do prvih 10 ili 15.”

“Ovo je bio lijep povratak u Svjetski kup, zadovoljna sam sa svojom formom. Zadnjih par tjedana mi je bilo dosta teko, bila sam bolesna, sada sam sretna to se osjeam bolje.”

“Ovo jutro smo se ponovo premiljali o nastupu, bilo je jako maglovito i puhao je jak vjetar. Mislim da je na kraju ipak bila dobra utrka, iako je na televiziji izgledalo drukije.”

“Dobro sam odvozila prvi dio, uspjeno sam predvidjela prvih par zavoja, to mi je omoguilo da dobijem na brzini bez previe truda. Zadovoljan sam i sa nainom na koji sam odskijala tehniki dio, mislim da je to danas bilo jako vano.”

“Super G je vrlo lagan i kratak, nema nekih tekoa osim na dva kljuna mjesta, koja su u biti jedini tehniki zahtjevniji dijelovi na cijeloj stazi. Osim toga sve se svodi na sputanje od starta do cilja. Zbog toga je jako teko nadoknaditi vrijeme ukoliko se pogrijei.”

“Cilj je postii maksimalnu brzinu na startu i odravati ju do kraja. Nema vremena za ispravak pogreaka. Jedina stvar koju danas nisam napravila je agresivnija vonja.”

“Dananja vonja je ve stvar prolosti, poela sam trenirati veleslalom odmah poslije utrke. Nema previe vremena izmeu dvije utrke, im jedna zavri druga mi je na pameti.”

Manuèle MJ LANG
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr