christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
17/01/2019 - 13:12
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Bormio (ITA), 04.02.2005.
Janica i dalje u vodstvu
Janica Kosteli uspjela je obraniti svoju prednost u ukupnom poretku kombinacije prije tree, zakljune vonje dana. Izgubila je 29 stotinki nad Anjom Paerson koja je odvozila vrlo agresivnu vonju, no svejedno je sauvala 37 stotinki prednosti.

Amerikanka Lindsey Kildow, 3. nakon spusta, sauvala je svoju poziciju unato udaru u zadnja vrata – no zaostatak joj se poveao na 1.63 sekundi za vodeom. Iza nje je Austrijanka Marlies Schild sa 53 stotinki zaostatka.

Renate Goetschl je promaila vrata, a Elisabeth Goergl se plasirala na 5. mjesto sa 2.23 sekunde zaostatka.

“U gornjem dijelu staze nalazi se nekoliko kamenia, no osim toga sve je u najboljem redu. Napadala sam od prvih do zadnjih vrata” rekla je Paerson. “Bilo je napeto, borba je trajala do zadnjih vrata druge vonje.” Bilo joj je drago to je stavila malo pritiska na Janicu Kosteli. Nije joj ostavila puno prostora za pogreke.

Nakon Janiine vonje rivalke su si meusobno estitale – izgledalo je kao da su obje uivale u ovoj borbi za prevlast. Janica je bila jednako brza kao Anja u gornjem dijelu, no malo je vremena izgubila u donjem.

Janica je takoer rekla kako je skijala to je bolje mogla. U zadnjoj vonji startat e posljednja – takve situacije ve je s uspjehom rjeavala u prolosti, kao na primjer prije dvije godine u St Moritzu gdje su joj Marlies Schild i Nicole Hosp pravile velike probleme tokom cijelog natjecanja.

Marica Kosteli, Janiina mama, pratila je utrku s cilje ravnine. Srce joj je snano tuklo tokom cijele Janiine vonje. “Izgleda mi kao da je sretna i da se zabavlja, a to je ono najvanije.” rekla je Marica. “Jedino bitno je da je zdrava i zadovoljna.”

Bitka sa broncu e takoer biti napeta – 5 skijaica se nalazi nadomak medalje, unutar jedne sekunde. Kildow e morati odvoziti savrenu vonju kako bi izmakla Austrijankama. U drugoj vonji izgubila je par desetinki u ciljnoj ravnini nakon to je skoro izgubila ravnoteu kod zadnjih vrata. Unato tome, smjeak joj nije silazio s lica. “Napadala sam vrsto, na kraju su skije ile bre nego ja” rekla je. “Izgubila sam previe vremena u spustu pa sam morala vie riskirati. No ovo je dobra utrka koja mi die samopouzdanje, pomoi e mi da se dignem nakon nezgodnog pada na treningu prije par dana.”

Meu gledateljima se nalazila i talijanska zvijezda Alberto Tomba, koji je jedan od najveih trijumfa postigao upravo ovdje u oujku 1995, kada je osvojio svoju jedinu titulu ukupnog pobjednika Svjetskog kupa nakon to je pobijedio u 11 natjecanja. “Ovo je zbilja dobro, cure skijaju fantastino” rekao je. “Vrlo sam sretan to je Giorgio Rocca osvojio broncu juer. Mislim da je u jako dobroj formi i navijat u za njega sljedei tjedan.”

PL
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr