christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
17/01/2019 - 04:43
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb (CRO), 19.03.2003.
Janica uspjeno operirana
Najbolja svjetska skijaica Janica Kosteli nakon zavrene je sezone u Svjetskom kupu u srijedu ujutro uspjeno operirana na ortopedskom odjelu KBC alata. Zahvat na desnom menisku koljena obavio je prof. dr. Miroslav Hapl, slubeni ortoped i lijenik hrvatske skijake reprezentacije.

Nakon zahvata artroskopske resekcije poprene ozljede (rupture) sredinjeg dijela (trupa) vanjskog meniska sa slobodnim dijelom prednjeg roga, Janica bi bolnicu trebala napustiti u petak. Budui da je vei dio meniska ostao ouvan, ukljuujui i hrskavicu, oekuje se brz oporavak i dobra funkcija koljenskoga zgloba. Takoer je ustanovljeno da je Janiin krini ligament operiran prije dvije godine u dobrom stanju.

U subotu naa skijaica odlazi na poslijeoperacijsku rehabilitaciju u Terme Selce, pod nadzor dr. Vlaste Brozievi, gdje bi trebala ostati dva tjedna. Povratak na snijeg oekuje se poetkom svibnja.

Prof. dr. Miroslav Hapl zadovoljan je obavljenim zahvatom i tvrdi da je operacija potpuno uspjela. Takoer, pri zahvatu ustanovljeno je da je nalaz nakon magnetske rezonancije, obavljen nakon povratka sa Svjetskog prvenstva u St. Moritzu, bio toan i da je nainjen optimalno. Oporavak Janice Kosteli u Selcu e nadgledati i pomagati fizioterapeut skijake reprezentacije Miodrag Radi.
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr