christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
17/01/2019 - 04:46
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Slalom, Hafjell (NOR), 15.03.2003.
Janica izletjela zbog - momka iz pubilke!
Snjena kraljica ipak sezonu nije zavrila jubilarnom, dvadesetom pobjedom u Svjetskom kupu, niti e to uiniti s najveom razlikom u povijeti pred drugoplasiranom. Naalost, Janica Kosteli promaila je pretposljednja vrata nekoliko metara od cilja druge slalomske vonje na zavrnici Svjetskoga kupa u Lillehammeru i ostala bez dodatnih bodova. To je prvi put da Janica nije zavrila slalomsku vonju od 2001. godine i nastupa na Svjetskom prvenstvu u St. Antonu.

«Najgore od svega je to sam pala tik do skijaa koji su se spremali iarom na vrh druge vonje veleslaloma. Bilo ih najmanje dvadeset, a jedan od njih me gledao i krajikom oka sam i ja njega pogledala. Dovoljno da ode koncentracija i da izletim sa staze. Kako mi je bilo neugodno... «- nimalo razoarana priznala je Janica.

«Ma nema veze. Sretna sam jer sam se dobro skijala. To to sam pala prije cilja, znam da niste navikli, ali dogaa se. I znam u emu je bio problem. Praznovjerna sam, a kako pri ogledu druge vonje nisam mogla do kraja proi stazu, nisam uspjela ui u cilj, ta posljednja vrata sam previdjela. Nisam mogla proi stazu do kraja jer su iza nas odmah ili veleslalomai. Ali, to sad, neu se buniti, sezona je bila vie nego dobra» - kae dobro raspoloena Janica, koja je u prvoj vonji imala tree vrijeme.

Nakon odvoenog slaloma i ceremonije proglaenja pobjednika utrke, Janica Kosteli je primila mali Kristalni globus, namijenjen ukupnoj pobjednici Svjetskog kupa u ovoj disciplini. Znalo se, valjda ve od poetka sezone, da Janici taj Globus moe uzeti samo neka ozljeda, a pet osvojenih slaloma potvrdilo je Janiinu tehniku nedodirljivost. Anji Paerson ostavila je tri, a Kristina Koznick uzela je posljednji u Lillehammeru.

«Jedva ekam da u nedjelju proe i taj veleslalom, te da se zavri sezona. Iako znam da u ve za tjedan dana kukati za snijegom i utrkama. to ete, takva sam» - kazala je na kraju Janica.

Nakon Norveke najbolja e svjetska skijaica u srijedu na artroskopiju meniskusa desnog koljena, odmah potom na rehabilitaciju u Terme Slece, gdje e joj drutvo praviti i tek operirana “ogorica” Caroline Lalive.

Rezultati slaloma u Lillehammeru:
1. Kristina Koznick (SAD) 1:45.67,
2. Laure Pequegnot (Francuska) 1:45.75,
3. Marlies Schild (Austrija) 1:45.90

Konani poredak slalomaica u Svjetskom kupu:
1. JANICA KOSTELI (HRVATSKA) 710 bodova,
2. ANJA PAERSON (VEDSKA) 498,
3. TANJA POUTIAINEN (FINSKA) 367,
4. Christel Pascal (Francuska) 359,
5. Marlies Schild (Austrija) 342,
6. Laurie Pequegnot (Francuska) 341,
7. Nicole Gius (Italija) 264,
8. Monika Bergmann (Njemaka) 245,
9. Martina Ertl (Njemaka) 228,
10. Nicole Hosp (Austrija) 226

Ukupni poredak skijaica u Svjetskom kupu:
1. JANICA KOSTELI 1570,
2. Karen Putzer 1000,
3. Anja Paerson 997
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr