christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
17/01/2019 - 04:40
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Super-G, Lillehammer (NOR), 13.03.2003.
Jo bodova za Janicu
Unato gripi, Janica Kosteli se eljela natjecati u superveleslalomskoj utrci u Kvitfjellu u etvrtak, koja je odrana pod idealnim vremenskim uvjetima i na lijepoj stazi. Janica je zavrila 14. na tom natjecanju gdje je pobjedila Karen Putzer, a pratile su je Alexandra Meissnitzer i Martina Ertl.

Ipak, Janica, koja je izgubila za 2, 28 sekundi, bila je zadovoljna sa rezultatom jer je uzela u obzir i trenutno zdravstveno stanje. «Danas sam samo eljela osvojiti neto bodova, pa mi je bilo bitno da budem meu prvih 15» rekla je. «Vozila sam sigurno i zadovoljna sam sa 14. mjestom. Do sada sam osvojila bodove u svim utrkama koje sam odskijala ove sezone, a ovdje sam se natjecala u svim utrkama osim u spustu. Danas nisam dovoljno jaka, a i koljeno me boli!»

Janiin poslijednji cilj ove zime je bio pobjediti najveu suparnicu za vie od 536 bodova, to je rekord koji je postavila Pernilla Wiberg 1997. godine. Tada je vedkinja osvojila 1960 bodova u ukupnom poretku, a drugoplasirana je bila Katja Seizinger. Sada je drugopalasirana Putzer, a zaostatak za Janicom je 570 bodova! Janica se jo uvijek moe nadati ukupnom zbroju od 1700 bodova na kraju sezone, to bi bio drugi najbolji rezultat od 1992. godine!

«Nadam se da u ovaj vikend biti u boljem stanju» dodala je Janica. «Naporno sam tenirala poslijednjih par dana to bi mi se trebalo isplatiti u narednim utrkama.» U subotu e se odrati enski slalom u Hafjellu, a u nedjelju e biti enska veleslalomska utrka. Mukarci imaju obrnuti program – najprije e se odrati veleslalom, a onda slalom.

Jo nije sigurno kada e Janica slijedei tjedan otii na operaciju ozlijeenog koljena, koja e se najvjerojatnije obaviti u Zagrebu. 18. i 20. oujak su dva mogua datuma. Nakon toga e se odmarati na moru u travnju, a zatim e otii trenirati nekoliko tjedana u Austriju. Do tada, Janica e ohrabrivati brata Ivicu koji i dalje ima veliku ansu za osvajanje drugog malog slalomskog Globusa u nedjelju.
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr