christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
18/01/2019 - 11:43
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb (CRO), 12.03.2003.
Janica trenirala super-G i slalom
Jo je srijeda bila dan kada nismo grizli nokte i drhtali uz nae skijae, ve u etvrtak to e se promijeniti. Janica Kosteli izlazi na stazu, vozit e superveleslalom na zavrnici Svjetskoga kupa u Lillehammeru.

Janica je u srijedu trenirala supreveleslalom i slalom, te isprobavala stazu na kojoj e voziti supreveleslalom. Pritom je morala putovati iz Hafjella u 35 kilometara daleki Kvitfjell, mjesto u kojemu su na Olimpijskim igrama 1994. godine voene brze discipline, a isti scenarij zamiljen i za zavrnicu ovosezonskog Svjetskog kupa.

«Staza je dobra, samo je na vrhu jako hladno, pue vjetar i nije ba ugodno. Od superveleslaloma ne oekujem nita, bit e to jedna sasvim obina utrka» - govorila je Janica. «Staza Janici super odgovara!»- dodao je otac Ante.

Njezine e vonje u Lillehammeru biti obiljeene mirnoom, jer pritiska nema. Prvom mjestu u ukupnom poretku i u slalomu tek bi htjela pridodati tree u veleslalomu. No, to joj je elja, ne imperativ.

«Mislim da e najzanimljiviji u Norvekoj biti obraun Ivice i Palandera u nedjeljnom slalomu. Sve ostalo se praktiki zna. Ivica mi na treningu izgleda dobro, moda je malo previe nagnut prema nazad, ali ide dobro. Nema on problema sa skijanjem, radi se samo o glavi. Ako bude miran, usredotoen moglo bi biti svata» - objasnila je bratove izglede Janica Kosteli. Moda mu ba njezino prisustvo i potpora budu prevaga da ulovi 34 boda odmaklog Finca...
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr