christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
26/06/2019 - 13:01
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb (CRO), 10.03.2003.
Ivica i Janica opet zajedno
Obitelj je opet na okupu, nakon Iviine turneje po Aziji, najuspjeniji skijaki brat i sestra ponovo e zajedno u lov na bodove Svjetskoga kupa. Tajming za Ivicu nije mogao biti bolji - zavrnica je natjecanja, Ivica zaostaje za Palanderom 34 boda i obiteljska podrka bit e mu jako potrebna. Moda i presudna...

U nedjelju naveer Kostelii su se skupili u norvekom Lillehammeru, domainu zavrnice Svjetskog kupa. I dok je Janica tamo skoila iz oblinjeg vedskog Area, gdje je bila esta u veleslalomu i prva u slalomu, Ivica je sa svojom pratnjom, od koje je samo glasnogovornik Ozren Muller otiao za Zagreb, proao dug put. Od Shiga Kogena do Tokija, pa do Frankfurta, treim zrakoplovom do Osla i automobilom do Lillehammera. Svi su stigli ranije kako bi se imali vremena prilagoditi na uvjete u Norvekoj.

«Imali smo malih problema sa smjetajem, no brzo smo sve sredili. U ponedjeljak nismo trenirali, Janica i Ivica imali su slobodan dan, no u utorak emo ve vjebati slalom i veleslalom u Hafjellu» - izvijestio je direktor reprezentacije Vedran Pavlek.
Raspoloenje je meu naima odlino, kako bi i trebalo ostati do kraja tjedna. Kada emo znati koliko treba pjenuaca: dva (za Janiinu ukupnu i slalomsku pobjedu) ili i trei za Iviin slalomski Globus.

Prvi dan natjecanja, u srijedu, na programu su dva posljednja spusta sezone. Te utrke neemo gledati sa strepljenjem, ni Janica ni Ivica nee biti akteri. Janica e potom u etvrtak voziti superveleslalom, u subotu slalom i u nedjelju veleslalom, u kome lovi ostanak meu tri najbolje u toj disciplini. To je zapravo jedini Janiin cilj prije poetka lilehammerskih utrka, iako navijai prieljkuju i rekordnu pobjedu u Svjetskom kupu. Zasad ima 595 bodova vie od drugoplasirane Anje Paerson. Ivica e, pak, sigurno nastupiti u nedjeljnom slalomu, a u utorak bi mogla pasti odluka o tome hoe li voziti i subotnji veleslalom.
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr