christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
23/02/2019 - 00:45
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Slalom, Are (SWE), 08.03.2003.
Janica trea svih vremena!
I peti put ove sezone potvrdilo se tko je slalomska kraljica, vedski Are ove je godine i Janici postao omiljeno skijalite. Janica Kosteli pobijedila je u pretposljednjem slalomu sezone Svjetskoga kupa, bez obzira to nije trebala skupljati bodove jer je ve poodavno potvrdila osvajanje velikog i malog Kristalnog globusa. Ona sada skija oputeno, za svoj gut, a statistiari love novi rekord - na listi slalomskih pobjednica Janica se tek sa 21 godinom probila na tree mjesto svih vremena!

«Bilo je dosta teko jer Anja Paerson je fantastino odvozila drugi lauf. Nakon to sam to ula, zadovoljila bih se ak i drugim mjestom, mislila sam da ju neu uspjeti stii»- rekla je Janica nakon nove pobjede.

U prvoj je vonji naa skijaica stekla prednost od 55 stotinki sekunde, na stazi koju je postavio njezin otac Ante. «Cure s viim startnim bojevima imale su problema. Tata je dobro postavio stazu. No, udno su bila postavljena vrata druge vonje, po mojem miljenju gotovo neregularno jer su razmaci izmeu vrata bili preveliki. Ba sam nekak sretna zbog pobjede» - priala je Janica.

Are je dosad pamtila kao tmuran grad. «Nikad nisam tu ostvarila neki rezultat pa ga ba nisam voljela. Ali, nakon ove pobjede i estog mjesta u veleslalomu vie nema razloga da ga ne volim» - dodala je Janica, te se osvrnula na zavrnicu Svjetskoga kupa u Lillehammeru: «Tamo mi je cilj ostati meu tri najbolje veleslalomaice. Neu voziti spust, a u superveleslalomu i slalomu mogu biti sasvim oputena. Kao to sam bila ovdje, u Areu» - zakljuila je.

A njezina najvea konkurentica Anja Paerson, oigledno i sama zadovoljna svojom drugom vonjom, kao da nije mogla vjerovati da ju je Janica prestigla. Pa se na cilju poklonila kraljici - kleknula je i poljubila Janiinu pancericu!

«Nisam znala to bih, da li da ju pokaljim i udarim na podu ili to!» - objasnila je simpatina veanka. Moemo zamisliti kako se osjea s kompleksom zvanim Janica Kosteli...

Rezultati slaloma u Areu:
1. JANICA KOSTELI (HRVATSKA) 1:45.84,
2. Anja Paerson (vedska) 1:46.47,
3. Monika Bergmann (Njemaka) 1:47.58

Poredak slalomaica u Svjetskom kupu:
1. JANICA KOSTELI 710 bodova,
2. Anja Paerson 458,
3. Christel Pascal 335

Ukupni poredak skijaica u Svjetskom kupu:
1. JANICA KOSTELI 1552,
2. Anja Paerson 957,
3. Michaela Dorfmeister 887...
82. NIKA FLEISS 39...
97. ANA JELUI 12
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr