christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
18/01/2019 - 03:27
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Slalom, Are (SWE), 08.03.2003.
Janica je uzvratila udarac
Janica Kosteli imala je najbolje vrijeme u prvoj slalomskoj vonji u vedskom Areu, na posljednjem natjecanju prije finala u Lillehammeru slijedei tjedan. Janica je pobijedila drugoplasiranu Anju Paerson, pobjednicu veleslaloma prolog petka, za 55 stotinki. Njemica Monika Bergman je bila trea sa 88 stotinki zaostatka.

Austrijanka Nicole Hosp, dobitnica bronane medalje koja je pretrpjela tei pad u veleslalomu, nije se natjecala, a i dalje je upitno da li e prisustvovati u finalima.

Pobjednica u etiri slaloma ove sezone, Janica, jako eli potvrditi nedavni uspjeh iz St. Moritza gdje je postala svjetska prvakinja, dok je Anja bila 4. nakon to je napravila niz pogreaka. Anja je osvojila slalom u Svjetskom prvenstvu 2001. godine, te takoer cilja na pobjedu u domaoj vedskoj, dok Janica tu nije nikad bila na postolju.

Obje prvakinje, koje su dominirale u svima slalomskim utrkama ove sezone, su daleko najbolje u tehnikim disciplinama u zadnje tri sezone. Paerson je osvojila ukupno sedam slaloma u posljednje dvije sezone, a Janica 13 od studenog 2000. godine.
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr