christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
22/01/2019 - 00:13
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Super veleslalom, Innsbruck (AUT), 02.03.2003.
Janica je skoro na cilju
Osvojivi 8. mjesto na dananjoj super veleslalomskoj utrci neposredno prije fianla u Lillehammeru, Janica Kosteli je osigurala drugu ukupnu pobjedu Svjetskog kupa. Za pobjednicom je zaostala samo 41 stotinku. Istom odlunou kao u Bormiju ili Salt Lake Cityu, mogla se je izboriti i za prvu pobjedu u ovoj disciplini!

Niti jedna od njenih glavnih protivnica nije osvojila tee bodove. Dorfmeister je bila 6., a Putzer 10. Austrijanka, Brigitte Obermoser je osvojila svoju prvu utrku pobjedivi Francuskinju Carole Montillet za nekoliko stotinki, dok je Renate Goetschl bila trea.

Janica sada vodi za 52 boda u ukupnom poretku, drugoplasirana je Dorfmeister, a trea je Putzer sa 565 bodova. Ovo su poslijednje dvije skijaice koje imaju teoretsku ansu da je ulove. Ali, to je samo pod uvijetom da osvoje veinu od poslijednjih 6 utrka, a da Janica ne osvoji niti jedan bod. To je nemogua situacija, tako da je Janica na putu do velike pobjede.

«Imala sam dobru utrku. Bilo je dobro jer je vidljivost bila dobra, a i staza zanimljiva. Uivala sam sputajui se dolje u takvim uvijetima. Nije bilo pritiska i nisam se morala gurati da skijam bre za dobar rezultat. Nisam napravila veu greku. Postigla sam cilj koji sam si postavila, a to je osvojiti najvie bodova uz najmanje rizike. Danas je bilo toplo i pancerice su mi bile krute. To je bio udan osjeaj i bila sam oprezna kod velikog skoka, ali osim toga nisam imala problema» rekla je Janica.

Janica, koja je prisustvovala u svim utrkama ove sezone, nada se da e imati dovoljno energije za jo dobrih rezultata u Skandinaviji. «Ne znam kako u skijati u Areu gdje i nisu tako zanimljive staze.» rekla je. «Zapravo, tamo jo nisam bila na podiju. Ali, najbolji nain da pristupim tim utrkama je da ne oekujem od sebe previe.»
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr